Jó ez a póráz? Van valakinek ilyen? És csak 3 méteres van?
Láttam egy ilyen pórázt az újságban.1000 Ftért, mert ez ilyen 'kacatos' vásár, de viszont ez nem lehet olyan rossz szerintem. Egyszer amikor pórázt akartunk venni, ilyent tudott adni a kereskedésben a néni... de olyan 'semmilyen volt'...3 méteres?

válasza:

válasza:Én nem vennék flexit.
Egyébként ez gagyi minőség. Én a nyuszimnak vettem pár éve ilyet (ne röhögjetek :D), hogy majd leviszem sétáltatni. Aztán persze nem lett belőle semmi. Amikor megérkezett a kutyusom, újra a kezem közé került, kb. 3 alkalommal csináltam meg azt, hogy ki-behúzkodtam a madzagot, el is romlott.
Szóval ezt szerintem ne vedd meg. Ismered a mondást, olcsó húsnak, híg a leve.
Köszönöm a válaszokat, megnéztem jobban, tényleg nem lenne jó.Amúgy mostani póráz nagyon erős, jó, csak néha rövidnek érzem..3m-es flippy márkájú póráz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
3 hónapos havanese kiskutyámat nem szeretem pórázon sétáltatni, de már annyi változatot hallottam erről a pórázos szabályról. Először azt, hogy nem lehet póráz nélkül, mert 30.000 Ft-ra büntethetnek, aztán azt, hogy a 30 cm-nél kisebb kutyákat lehet, most meg megint...
4 éves, kan, csivava-palotapincsi kutyám van, nagyon okos itthon, de ottkint már kevésbé.
Olyasmit szeretnék szülinapra adni,aminek valami köze van az uszkárokhoz,bobtailhoz,golden retrieverhez vagy a tibeti terrierhez,csak hogy nem tudom mit tudnék készíteni vagy vásárolni.Tudna nekem valaki segíteni ebben?
Esetleg tudna valaki ajánlani olyan oldalt, könyvet, amelyekből többet tudnék tanulni róla?
Sziasztok! A problémám a következő. Van egy 6 éves Amstaff kanom,és utálja a gyerekeket(vagy is csak egyet). Eddig nem volt probléma. Volt egy szukám is de sajnos féléve elpusztult,és ameddig ő meg volt addig a kant kordában tartotta. Úgy értem ha valami olyat csinált...
Arra gondolok, hogy hiába van ráírva,hogy 35 kg-ig, az én kutyám csak 24 kg, viszont egy nagyon erős és vehemens terrier és félek, hogy egy erősebb rándításnál egy idő után elszakad a póráz... Mondjuk csak az esti sétákhoz kellene, mert sötétben hajlamosabb az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!