Az már nem is normális, ha nem engedem fel a kutyát az ágyra? Ez komoly?
Én sem engedem fel őket. Mondjuk jól nézne ki ha két 80kg feletti kutya feküdne köztem és a feleségem között.
Szerintem undi ha a kutya az ember mellett alszik az ágyon. Sok ember meg felengedi a kutyát még amikor kölyök a kutya aztán a kutya meg befoglalja az ágyat mert nem nevelik a kutyát aztán a 1.5kg-os kutya tartja rettegésben a családot. A feleségemnek én vettem egy yorkie-t de nem engedjük fel a kutyát az ágyra. Az ágyunk mellett fekszik az ágyában.
Szerintem nem ezen múlik, hogy mennyire szereted a kutyád vagy a kutya mennyire szeret téged. Nekünk jelenleg 2 kutyánk van egy 12 éves beagle és egy kölyök németjuhász. A beagle mindig is kint élt a társával együtt, aki februárban halt meg, 2-en aludtak egy minden oldalról hőszigetelt kutyaházban. A németjuhász is kinti kutya lesz, még bejöhet a szokatás ideje alatt. Még a szüleimmel élek és ők szeretik a kutyáinkat, de nem szeretnék a lakásba beengedni őket, ezt tiszteletben kell tartanom amég velük élek, de ha elköltözök benti kutyám/kutyáim lesznek. Én pont azt vettem észre, hogy akik nem engedik be a kutyát azok a rém gonosz emberek és micsoda állatkínzás, csak megemlíteném, hogy a mieink imádnak én is őket, minőségi tápit esznek, állatorvosi ellátást megkapják, ha betegek nem sajnálunk a zsebünkbe nyúlni, ha a hegyekbe felmegyünk a nyaralónkba mindig jönnek velünk. Szóval nem az itt a válaszolók szeirnt a "kertbe kibszott kutya" sorsra vannak ítélve.
Igazából engem sem zavar, ha valaki egy ágyban alszik a kutyájával ez az ő dolga. Pl. az egyik barátnőméknél 3 kutya van a házban és még 3 kint az udvaron (mind mentett) és mindegyiknek aranyélete van náluk. Egyszer amikor náluk aludtam 2 ott aludt velünk az ágyban és egyáltalán nem volt undorító vagy zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!