Feleségek! A ti önbizalmatok is elszállt volna?
Miért is kell sajnálni a férjemet? Mert van rajtam 10 kg?
Egyébként nem zabálok, mint egy disznó. Sőt! Jó ideje próbálok leadni, csak nem nagyon megy. De most ez vörös posztó volt nekem. Meg fogom mutatni, hogy akkor is leadom azt a jó pár kg-t.
Nézd, ha nem tetszel a férjednek, nem kíván téged, annak azért van érzékelhető jele. Ha jól vettem ki, itt épp te jártál addig-addig a nyakára, amíg nagy nehezen kimondta, hogy hát igen, jobban tetszettél neki vékonyan, aztán meg úgy érzed, a lelkedbe van taposva. Vagyis nem a férjed sértett meg, inkább te magadnak "harcoltad ki", hogy rosszul érezhetsd magad.
Amúgy meg NYILVÁN jobban tetszel neki a plusz kilók nélkül, ha egyszer egy vékony nőhöz kezdett vonzódni. De ez még nem azt jelenti, hogy most nem lehetsz szép és kívánatos, de még azt sem, hogy kevésbé vonzódna hozzád. Szóval ha TE akarod, hogy még jobban tetsszél neki, akkor próbáld meg leadni azokat a plusz kilókat. Ha meg elfogadod magad így is, valószínűleg ő is el fog. De magadnak ne provokáld már ki, hogy olyasmit éreztessen veled, amit a férjed magától nem is akart volna!
Mivel az én önértékelésem rendben van, ezért engem az sem izgatna ha dagadtnak tartana a párom! Végülis önmagamért szeret, nem? A lényeg, hogy magadnak tessél, utána már nem fogod zokon venni a párod kritikáját.
Az más kérdés, hogy néha diétázok. Ne eröltesd ki belőle, hogy kövér vagy-e vagy sem! Csak magadat kínzod!
Magadnak akarj megfelelni elsősorban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!