Szerintetek jogosan üvöltöttem le anyámat? Vagy ti erre hogyan reagáltatok volna?
Kérdező!
Egy óriási bunkó vagy!!!
Majd viszed a jó hírünket külföldre is mii??
Igazán, szívből remélem, hogy megkapod a külföldi munkát !!
Szegény Anyukád legalább kipiheni agresszív gyerekét..
Lesz egy kis nyugalma.
Ott beszélj majd így a főnökkel! Ne is kapkodd el a bőröndből való kipakolást.
Másik : Te kérdeztél. Nem kéretlenül adtuk a tanácsot. Ha nem bírod a negatív választ, ne kérdezz.
De a válaszolókat NEKED nincs jogod megsérteni. Más jól nevelt kérdező megköszöni...Helyesírásodnál rosszabb a hiányzó inteligenciád..
Na, ezek viszik a "jó" hírünket külföldre. Lehet lepontozni.
A fentieket is lepontozta valaki.. Ugyan ki lehetett??
ilyettem. Anyám.... Borzalom.
Nem tudom mit vagy kiakadva, amikor anyukád kiabált a fürdőszobába, hogy "Lujza telefonod van!" Most ebben mi a probléma? Ha suttogja nyilván nem hallod meg.... Ezen nem hiszem, hogy kiakadt az ürge. Nem értem a problémát.
Most azért nézd már meg reálisan is a dolgot. Édesanyád biztos izgult, felvette, mert tudta, hogy fontos a hívás, és mire leveszi töltőről a telót, meg beviszi neked, az ürge már rég letette volna.
Te meg ezért leüvöltöd a fejét, mint egy utolsó alpári tahó, és még neked áll feljebb? Bocs, de hangosan szólni valakinek még mindig sokkal normálisabb dolog, mint apróságok miatt üvöltözni a szülőanyáddal. Vagy egyáltalán bárkivel. Szerintem ne vállalj stresszes munkát, ha így viselkedsz tőle.
Amúgy munkám kapcsán rengeteg emberrel beszélek telefonon, hallottam már roppant érdekes dolgokat is a háttérben, és megmondom neked, őszintén nem tud érdekelni az ilyesmi, nem ez alapján ítélem meg a hívott felet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!