Párom nagyon szeretne egy gyereket tőlem. Bele merjek vágni?
Stabil munkahely a mai világban? A 98 ezer meg nem egy nagy pénz gyereknevelésre, azzal a plusz 50 ezerrel.
Utána meg tudnád oldani, hogy a két éves gyerekeddel visszamenj dolgozni? Vagy hogy élnétek meg utána még egy évig a 98+25 ezerből?
Nem tudjuk, mennyiből tudtok megélni. Ennyi pénz akár épp elég is lehet 3 emberre, de ez a körülményektől (s az életvitel spórolósságától) függ.
Ha vállalnék is gyereket így (ami nem valószínű, nekem ahhoz több pénz kell), csak akkor, ha lenne azért egypár millióm. Nem tudom, mennyibe kerül egy gyerek (eléggé változó, az biztos), tudom, hogy egyesek kb. a semmire szülnek, de biztos, ami biztos. Nekem kellene az a nyugodt lélekhez. Egy házra is kell költeni, bármikor történhet valami, ami miatt sok pénz kell s ugye, a munkahelyek sem szoktak atomstabilak lenni manapság, bár vannak ügyes emberek, akik könnyen találnak másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!