Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyilván van, volt, és lesz is...

Nyilván van, volt, és lesz is minden férfi után még élet, és jókedv. De ezt hogyan lehet felfogni, feldolgozni, elfogadni, megérteni?

Figyelt kérdés

Néhány év együttélés, baba tervezése, nő azt hiszi minden rendben van, férfi egyszercsak közli, hogy menj el. Ti mit tettetek/tennétek hasonló helyzetben? Ő a mindenem, legfontosabb a világon, vele akartam leélni az életemet. Mindenki azt mondja, hogy lesz még másik, jobb férfi. Nem ő volt az első az életemben, így van viszonyítási alapom. Én tényleg megtaláltam a "Nagy Őt", mindent szeretek benne, a hibáival együtt. Ő volt a barátom is, mindent együtt csináltunk, tőle kértem tanácsot mindenben. Most, hogy el kellett költöznöm nem tudok mihez kezdeni magammal. Lenne sokminden, amit kellene csinálni, de nem tudok koncentrálni. Nem tudom lekötni magam semmivel. Minden élmény, tárgy stb hozzá köt, ő jut az eszembe róla. Mivel ő volt a barátom is, nincs akivel eltöltsem az időt. Mindig hülyeségnek tartottam, ha valaki azt mondta, hogy nem akar élni. De most én is így érzem. És tudom, hogy semmi értelme annak, ha valaki megöli magát, és én nem is akarom megtenni, csak felülkerekedett rajtam ez az érzés, hogy nincs értelme élnem, nélküle nem megy, belehalok a fájdalomba és szomorúságba.

Valaki, ha tud okosat mondani nekem, kérem írja le. Azon kívül, hogy az idő mindent megold, és vannak jobb férfiak is a világon. Tényleg szeretném jobban érezni magam, és újra élni az életemet, de nem tudok ezen úrrá lenni:(

2010. febr. 5. 12:41
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
65%
Legközelebb légy óvatosabb. Ne költözz össze a következővel, mert ugyanígy járhatsz. Képzeld el a következőt: minden igazinak hitt fiúval összeköltözöl, mondjuk már a harmadiknál-negyediknél tartasz. Ezek mind befuccsolnak. Semmivel nem leszel másabb az emberek és esetleg az új fiúd szemében sem, mint egy többszörösen elvált asszony, aki már háromszor-négyszer megjárta. Sok csalódástól kímélheted meg magad így. A statisztikák szerint a csak együttélő társak sokkal hamarabb szétrebbennek, mint a házasok. A házasság még a mai napig sem avult el, bár az együttélésekkel ezt a látszatot igyekeznek sokan kelteni.
2010. febr. 5. 14:02
 22/56 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanez igaz a nőkre is, sőt rájuk inkább... :PPP
2010. febr. 5. 14:02
 23/56 A kérdező kommentje:

buszos lány: sajnálom, neked talán még rosszabb volt, csak úgy elment. azóta nem is beszéltek? (megkérdezhetem milyen betegséged van? megírhatod mailben is) Lehet nekem az is a bajom,hogy még vannak nála holmijaim, amit elvileg ma hozok el. Emiatt van indokom keresni őt.

Aki most vár babát épp: neked mennyi időbe telt túljutnod ezen az egészen?

Az a baj, hogy nem is tudom, hol kellene majd ismerkedni. Nem vagyok bulizós típus.

2010. febr. 5. 14:08
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt szívem kidobni a cuccokat de belevágtam mindent egy nagy szatyorba az egyik szekrényembe.Az ékszereket, ruhákat amik tőle voltak , nem hordtam.Azt hallottam, egy felmérés szerint minden embernek van több párja is a világban.Nem csak egy lehet az igazi. Tudom ez nem vigasztal.Mondjuk mi 2 hónap után kibékültünk.Nála is az volt az indok, hogy nem érzi már amit az elején.Bevallom én ehhez nagyon is hozzájárultam.( sárkánnyá váltam). De én legbelül éreztem hogy kifogunk békülni.Lehet hogy ő is magányában rádöbben mit veszített el.Biztos volt valami amiért kihűltek az érzelmei, nézz magadba.Az esték voltak a legnehezebbek, nem tudtam mit kezdeni nélküle.Az is nehéz volt hogy kimozduljak,bulihoz nem volt kedvem(pedig nem ilyen típus voltam). Elkezdtem a fodrászommal tornázni, így elteltek az esték.De azért mindig vártam a telefont.Szerintem kb 1-2 hónapot várj hátha rájön mit veszített. Én közöltem vele, kap időt de ne gondolja egy végtelenségig várok rá.Nevezz meg egy határidőt reálisan kb eddig várok rá, ha nem jelentkezik akkor nem érdemel meg.Ha ki is békültök soha ne csak ő legyen, legyenek barátnőid, saját programjaid hogyha ilyen eset van akkor legyen kihez nyúlni. Én megtanultam már a leckét. Mennyi ideje a szakításnak? Azóta beszéltetek, taliztatok? Írj
2010. febr. 5. 14:15
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltam ő biztos nem szenved így mint én, nem is érdemli meg hogy sírjak, foglalkozzak vele. De attól még szenvedtem
2010. febr. 5. 14:17
 26/56 anonim ***** válasza:
100%
13.19 vagyok, varj meg a cuccaid elhoztalaval! Eloszor rakd rendbe az agyad! Ha nincs nala semmi surgos dolog,akor en varnek 2-3 hetet! Tobbekkozt azert mert apukam mindig azt mondja,h pasiknak kell egy kis ido kulon. En eloszor magamat raktam helyre, feketebol vilagosbarna lett a hajam, lecsereltem a ruhataram, az agyam teljesen kitisztult es a mosolyt le se tudtam torolni az arcomrol. Igy mentem vele talalkozni. Olyan hatassal volt ra, h most nekem van meg a lehetosegem valasztani, mert a labaim elott hever.
2010. febr. 5. 14:19
 27/56 A kérdező kommentje:
14:02(azt hiszem): Nem költöztem egyből össze vele, de mégis mennyit kellene szerinted várni? Bárkiről kiderülhet, 1 év után, 5 év után, 10 év után, hogy mégsem illenek valamiért össze, vagy mégsem működik a dolog. Ennyi erővel sosem kéne összeköltözni, és megházasodni.:) Vagy csak én értettem félre, hogy mit akartál mondani?
2010. febr. 5. 14:22
 28/56 A kérdező kommentje:

Megkért, hogy hozzam el a cuccaimat, legyen vége. Ha én nem akarok oda menni pakolni, elhozza nekem szívesen ő is. De ha elmegyek, akkor többet vagyok vele. Legalább ennyi had maradjon még... Így nem tudok várni vele pár hetet sajnos. És mindig eszembejut ami kellene, most is csak pár dolgot szerettem volna elhozni eredetileg.

Azt mondta, lehet rádöbben, hogy én vagyok az igazi neki, és ha úgy érzi hiányzom, akkor felhív. De nem ígéri. Lehet, hogy 1 hét, lehet 1 hónap, lehet több...De ne reménykedjek, ne várjak rá. De ezzel a kijelentésével én csak váni fogom...

Még friss a dolog eléggé, 2 hete történt.

2010. febr. 5. 14:29
 29/56 anonim ***** válasza:
100%

A babavárós vagyok: január elején ismerte meg a másik lányt, akkor szakítottunk és én áprilisra lettem teljesen 100as. De egyfolytában, hétről hétre javult a helyzet. Mondjuk az első 10 nap pokol volt, de fel a fejjel, tényleg gondolja arra, hogy mi vár még Rád. Most szépet telefonálj a fodrászodnak, jelentkezz be, utána hívj fel egy rédi barátnődet, csald el moziba, vásárolni, vagy holnap hógolyózni. De ne ülj tétlenül, tedd meg az első lépéseket, ne hagyd magad zuhanni!!!

A pszichológia tanárom egyszer azt mondta, ha lecsúszunk a lejtőn, jobb ha azonnal begyorsulunk, különben nem tudunk feljönni lendületből a szakadék másik felén....

2010. febr. 5. 14:29
 30/56 A kérdező kommentje:

Igen, beszéltünk azóta többször is. Mail, msn, telefon. Persze nem ő keresett általában... nehezen tudok elszakadni, tudom, hogy nem jó dolog ez. Hagyni kell őket ilyenkor, hátha rájönnek, hogy mégis az kell nekik, akit elhagytak.

Akkor pár hónap alatt jobban lettél. Szerencsés vagy viszonylag, én előző kapcsolatomon is 1 év alatt tettem túl magam.

4-5 körül muszáj elmennem hozzá, de megpróbálok kezdeni magammal valamit utána, bár ma este nem hiszem, hogy olyan állapotban leszek. Talán holnap.

egyébként gratulálok a babához:)

(ismerkedésre valami tipp?)

2010. febr. 5. 14:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!