Megbuktam töriből, viszont nem szeretném elmondani apámnak. Mit tegyek?
29-es te nem tudom hol élsz vagy milyen sz*r iskolában jársz, de ne csúfítsd így már az erdélyi/romániai iskolát.
Főgimnáziumba járok (elméleti), mi sajnos, csak 12-en vagyunk egy osztályban, ebből egy személy bukott meg, de az olyan is volt, hogy erre pályázott. Most pénteken volt az évzáró, a románokat is beleszámítva csak minden 3 osztályban volt bukó. 24 osztályból, ez szerintem nem olyan sok. Tényleg nem olyan nehéz mindenből kihozni a 10-st.. De gondolom ezt menőzésból írtad ide le. Azért nem annyira siralmas a helyzet, csak néhány rosszabb középsuliban.
Barátom minden évben bukott vagy két tantárgyból és sosem mondta el szüleinek, csak elsétált szeptemberben pótvizsgára és ennyi. Ha titokban tudod tartani, akkor tartsd.
Hat nallunk nem kerulbe csak az ami podvizsgan van jegy XD tehat abol a tantargybol amibol maratal podvizsgan az5- kihozod azzal szamojak amediat ...
Ha nagyobb jegyet hozzol ki annal jobb :))
Nallunk sokan ugy csinajak ,ha latjak tul nehez a tantargy : kemia ,fizika akkor inkabb nyaron tanulnak ,hisz nagyobb medat hozhat ki .... CSAK evre ne bukjon az ugy lehet ,hogy 3- tantargy podviusgara marad na akkor lottek neki ...XD
32-es! Itt nem, és nem is hívnak fel senkit. 11.-et végeztem, a barátom is, aki kilencediktől minden évben megbukott valamiből és egy ha kiderült, de azt is csak az édesanyja tudta meg.
Azt hiszem az ellenőrzőbe, a tantárgy átlagához beírják a 4-est vagy ahányasra kijött vagy pótvizsga után ahányast kapott, azt írják be. Pl. 10-ben megbukott két lány matekból, 11.-re visszajöttek és matekból nagyobb átlagjuk volt mint nekem aki nem bukott meg..
Hadd gratuláljak de ezt most halál komolyan mondom
De azért a bizidet rejtsd el apád elől mert ha belenéz és meglátja ezt az évet akkor már igazából nem tud mit csinalni de elég csalódott lenne meg dühös
Kötelező érettségi tárgyból én nem engedtelek volna át ilyen hozzáállással, max ha oda-vissza fújod az egész anyagot. 16 jegyből 1,8-as átlagot kihozni, ahhoz már nagy belesz@rás kell.
No mindegy, van még két év, plusz az érettségi, nem lesz mindig szerencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!