Az apának nincs joga dönteni az abortuszról?
Ilyen helyzetben minden ember másképp viselkedik. Valaki leülnek és megbeszélik együtt, hogy hogy cselekedjenek, valaki meg eldönti és cselekszik.
Én tudom, hogy ha ilyen helyzetbe lennél, leülnék az apukával megbeszélni, hogy ő mit akar, és én mit akarok, mert ő is ugyan úgy ott volt mint én, és ő is beletette a részét. DE igazából a nő dönt, mert ő hordja ki a babát.
Az utolsó szó mindenképpen a nőé, tetszik nem tetszik, ez így van.
Nem idevágó téma, de a ma 08:48-as válaszoló valami tündéri volt a "kis szuszogó szeretetgombóc"-ával :) . Biztos klassz anyuka, jó babázást neki!
"Es meg annyi jutott eszembe, hogy a ferfiak vannak felhaborodva azon, hogy nincs beleszolasuk?Hat nincs!Mar elnezest, de a mi testunk lesz ronda, a mi hasunk lesz csikos, mi szenvedunk 9 honapig, plusz utana a szules, es plusz utana 18 ev ugye, mert az apa barmikor lelephet, amikor akar...Nehogy mar a ferfiak dontsenek!!"
Ebben nekem az a furcsa, hogy az apa bármikor leléphet. Nem csak a férfiak hagyják el a gyerekeiket. Sok nő van aki mindennek nevezhető, csak anyának nem. És, az, hogy nehogy már a férfiak döntsenek, is elég furcsa megfogalmazás, hiszen az a magzat két emberből lett. Ha gyerektartást van joga fizetni, akkor talán mégiscsak van némi köze a dologhoz.
De nem akarok én senkivel vitatkozni, csak az az érzésem a társadalom, és a bírói gyakorlat nagyon háttérbe szorítja a férfiakat, ha szülői szerepről van szó. Pedig nem lenne szabad különbséget tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!