Szeretem nagyim de itt lakik szembe, és szinte mostmár mindennap átjön vagy 2xMost is például anyám hazajött a munkából 1 perce és átjött, én meg normálisan nem tudok anyámmal beszélem. Nekem már elegem van ebből az egészből!Nektek neem lenne?
Sosem élnék a gyerekem nyakán és én sem venném örömmel,ha ő lenne itt állandóan.
Inkább heti egy-két óra örömteli találkozás, beszélgetés,mint a kullancskodás.
Láttam már nem egy öreget azért elhanyagolni,mert agyára ment a gyerekének,unokájának, beleszólt mindenbe, okostojás volt. A magány nem ok a más életének tönkretételére.
Nagyim míg élt nem ilyen volt, ő is azt mondta, aranyos az unoka,de azért ha becsukódik az ajtó utána, akkor is jó. Mindenkinek kell énidő, vagy családi idő, de nem mindig ugyanazzal !
És már nem vagyok fiatal, sem hisztis. Tíz éves már az unokám is.
59 f
"Akkor megkérdezem, miért, mi köze van bármihez is a mamának? :)"
A mamának pont annyi köze van a kérdező anyjához, mint a kérdezőnek.
Mellesleg ha anyádat zavarja, majd szól. Meddig van ott? Később nem tudsz anyukáddal beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!