Szeretem nagyim de itt lakik szembe, és szinte mostmár mindennap átjön vagy 2xMost is például anyám hazajött a munkából 1 perce és átjött, én meg normálisan nem tudok anyámmal beszélem. Nekem már elegem van ebből az egészből!Nektek neem lenne?
Igen, a nagymama is családtag. Igen, a nagymama is lehet magányos.
De azért más valakinek keresni a társaságát és más unalomból zaklatni valakit.
Nekem van egy stílusom és simán oda mondanám anyud helyében, ha zavarna hogy nem vagyok cirkuszi majom, hogy szórakoztassam minden nap.
Menjen el a környékbeliekkel kutyát sétáltatni, legyen program a tv nézés. De az, hogyha valaki folyton azt lesné mikor érek haza az már zaklatás. És igen, családtag is lehet zaklató.
Engem is zavarna. Mondjuk, mi olyan típusúak vagyunk anyával, hogy mi meg is mondanánk neki, hogy ebből most már elég volt.
Se az unokának, se a gyereknek, vejnek, menynek, nem kötelessége a nagyikát szórakoztatni. Mi nagypapámmal egyházban lakunk, néha rajta is azt érezzük, hogy ő várja el, hogy mi szórakoztassuk. Azzal a különbséggel, hogy ő nem jön át, és ül oda a nappalinkba. Van, hogy átjönnek apáékhoz a barátaik, na, akkor odaszokott ülni sokszor, az idegesítő, főleg nekik, én nem szoktam ott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!