Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szeretem nagyim de itt lakik...

Szeretem nagyim de itt lakik szembe, és szinte mostmár mindennap átjön vagy 2xMost is például anyám hazajött a munkából 1 perce és átjött, én meg normálisan nem tudok anyámmal beszélem. Nekem már elegem van ebből az egészből!Nektek neem lenne?

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 18:20
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
88%

Igen, a nagymama is családtag. Igen, a nagymama is lehet magányos.

De azért más valakinek keresni a társaságát és más unalomból zaklatni valakit.

Nekem van egy stílusom és simán oda mondanám anyud helyében, ha zavarna hogy nem vagyok cirkuszi majom, hogy szórakoztassam minden nap.

Menjen el a környékbeliekkel kutyát sétáltatni, legyen program a tv nézés. De az, hogyha valaki folyton azt lesné mikor érek haza az már zaklatás. És igen, családtag is lehet zaklató.

2022. júl. 7. 12:17
 32/39 anonim ***** válasza:
92%

Engem is zavarna. Mondjuk, mi olyan típusúak vagyunk anyával, hogy mi meg is mondanánk neki, hogy ebből most már elég volt.

Se az unokának, se a gyereknek, vejnek, menynek, nem kötelessége a nagyikát szórakoztatni. Mi nagypapámmal egyházban lakunk, néha rajta is azt érezzük, hogy ő várja el, hogy mi szórakoztassuk. Azzal a különbséggel, hogy ő nem jön át, és ül oda a nappalinkba. Van, hogy átjönnek apáékhoz a barátaik, na, akkor odaszokott ülni sokszor, az idegesítő, főleg nekik, én nem szoktam ott lenni.

2022. júl. 7. 12:25
 33/39 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk is így volt, mondjuk engem ez nem zavart. Volt egy időszak, amikor otthonról dolgoztam, és folyamatosan sertepertélt, jött beszélgetni, mit főzök, hozzon-e meggyet, és nem értette meg, hogy dolgoznom otthon.
2022. júl. 7. 12:48
 34/39 anonim ***** válasza:
98%
Szeretem a nagyszüleimet, de vannak határok. Engem is idegesítene, hogy hazaérek a munkából és még a cipőmet nincs idő levenni, már ott is vannak. Néha persze szívesen látnám őket, de nem minden nap, órákra. Van olyan nap, amikor egyáltalán semmi kedvem az emberekhez, szóval ha hazaértem, szeretném kiélvezni hogy kicsit egyedül lehetek. Van, hogy programot beszélek meg a barátaimmal. Ilyen esetben hazaugrok, gyorsan lezuhanyzok, átöltözök, aztán megyek is. Ilyenkor nekem ne álljanak ott, hogy megjöttek, beszélgessünk, na milyen volt a munka, nekik így telt a nap, stb. Lehet gonosz leszek, de ha unatkoznak vagy magányosak, az nem az én gondom, nem a feladatom hogy boldoggá tegyem minden napjukat. Huszonévesen nem akarom hogy úgy teljenek a napjaim, hogy délelőtt meló, délután meg a nagyszülők kilesik mikor érek haza és aztán órákig a nyakamon ülnek. Nem. Van párkapcsolatom, barátaim, akarok én-időt is. Persze a nagyszüleimmel is szívesen találkozom és vendégül látom őket, de teljesen jogos a kérdező felháborodása is, hogy folyamat rajtuk lóg a nagyi, miközben nem is ott lakik.
2022. júl. 7. 14:04
 35/39 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom hányas vagyok, de azzal kiegészítenem, hogy az a legjobb, amikor elkezdi lökni a sodert a sorozatairol. És csak hallgatom, hogy ez megolte a nagynénjet, az terhes lett, ő rákos, ő egy k_rva, ez így, ez úgy bahh.
2022. júl. 7. 19:16
 36/39 A kérdező kommentje:
Ma nem voltam itthon hamar csak ilyen 7 utan ertem haza es elvileg itt volt ma megint...mondta anyukam
2022. júl. 7. 22:15
 37/39 anonim ***** válasza:
87%
Megertelek kérdező. Attól valaki nyugdíjas és unatkozik, ne akaszkodjon másra.
2022. júl. 7. 22:57
 38/39 A kérdező kommentje:
Én nemfogok kimenni mindennap hozza ha az udvaron van vagy a konyhaban nem tehetek rola nekem boven eleg lenne heti 1 talalkozas haragudjon meg en ilyen vagyok...
2022. júl. 8. 18:40
 39/39 A kérdező kommentje:
Utanna meg elkezdi hallom hogy gyere mar ki xy a nevemen szolit vagyis hat nem mindig szol mikor milyen kedve van
2022. júl. 8. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!