Szted nagyszüleimnek igaza van? Miaz hogy ki élt még kétszer?
Figyelt kérdés
Azt mondják, vegyek évente 2x cipőt meg ruhát.. meg nagyok ritkán egyek gyrost pizzat stb. Rakjam a pénzt.. mondtam nekik : van pénzem, mindenem megvan akkor miért ne éljek egy kicsit? Ők mindig a pénz rakason vannak. Inkább nemjönnek el unokáik meg gyerekeik szülinapjára sem nehogy venni kelljen valami ajándékot, mert akkor miből raknak félre.. 65 évesek egyébként. Otthonukat is megeszi a penész szinte de több millió van nekik félre rakva a sírkőre...mindig ezt fújják belülről meg csupa piszok nekik a fal meg csirkefarhátakat esznek... és mondjak sporoljak sokat mondtam egyszer élünk, és az volt a felelet: ki élt még kétszer??2023. szept. 5. 17:10
11/13 anonim válasza:
Ha 65 évesek, akkor 1958 körül születhettek. Azért akkoriban létbiztonságban éltek az emberek, az pont az az időszak volt, amikor nem éheztek. Csak a legtöbb emberben valahogy az él még mindig, hogy aki idős, az azért gyűjtöget, mert "a háború alatt megszokta", holott a mai 75 évesek is már békében születtek, azt sem tudják mi az a háború, nélkülözés. Tudom, rendszerváltás, munkanélküliség, szegregátumok, stb., de akkor is, pont ez a korosztály, aki egy viszonylag kiszámítható, biztonságos életben szocializálódott.
12/13 anonim válasza:
Köszönjük, hogy megosztottad ezt az információt velünk.
13/13 anonim válasza:
Csekkold le rögtön a horoszkópjukat is. Lehet, hogy valami spórolós csillagjegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!