Most tényleg megalázott a nagynéném, vagy csak túllihegem a dolgot?
A nagynénéd buta, mint a föld? Ha vízvezeték szerelőre van szüksége diplomást keres? Az idióta.
Az a lényeg, hogy amit csinálsz, azt jól csinálod és vannak terveid, álmaid. A ma álmaiból holnap terv, holnapután megvalósítás lesz. Ha meg bejön, irigyek garmadája.
A nagynénédnek üzenem: el kéne ennek az országnak nagyon sok jó szakmunkás, ja, csak azok elmennek külföldre, ahol anyagilag is megbecsülik őket. Nekem ugyan diplomáim vannak, de nagyon örülnék, ha végre elmúlna ez a diploma istenítési kultusz nálunk.
A technikus nagynén
A nagynénéd buta, mint a föld? Ha vízvezeték szerelőre van szüksége diplomást keres? Az idióta.
Az a lényeg, hogy amit csinálsz, azt jól csinálod és vannak terveid, álmaid. A ma álmaiból holnap terv, holnapután megvalósítás lesz. Ha meg bejön, irigyek garmadája.
A nagynénédnek üzenem: el kéne ennek az országnak nagyon sok jó szakmunkás, ja, csak azok elmennek külföldre, ahol anyagilag is megbecsülik őket. Nekem ugyan diplomáim vannak, de nagyon örülnék, ha végre elmúlna ez a diploma istenítési kultusz nálunk.
A technikus nagynéni meg vegyen már egy értelmező szótárt és nézze meg mik is voltak a kisegítőiskolák!
A nagynénéd szimplán hülye, saját magát minősíti.
Nekem meg azokról van meg a véleményem, akik másokat a szakmájuk alapján ítélnek meg és lenéznek.Én a helyedben olyat mondtam volna a nagynénédnek, hogy azt nem teszi zsebre.
Amúgy mesterfodrászokról még nem hallott? Némelyik életrevaló,, okosabb, gazdagabb, mint sok diplomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!