Szülők akik későn vállaltak gyerekeket?
Mennyire gyakori, hogy azért mert későn vállaltak gyereket inkább arra az elvre tértek rá hogy 18 éves korukig "lesznek szülei" a gyerekeiknek a saját korukra is tekintettel? Tehát addig iskoláztatják meg mindent ami kötelező, de utána meg keresse meg ő magának mindenre a pénzét (ami jelenleg szinte lehetetlen) mert a szülők meg nyugdíjra készülnek?
Ti hogy látjátok hogy van ezekben a családokban? Mert én mindenhol ezt láttam hogy szinte már direkt el is üldözik a fiatalokat mert már ők pihenni akarnak. Volt olyan ahol véglegesen is.

Anyukám 37, apukám 40 volt, mikor születtem. Míg éltek, a gyerekük voltam, sokáig otthon is laktam. Mikor kiderült, hogy el fogok költözni, anyu nagyon el volt keseredve.
N

36 évesen szültem, és bár még csak 2,5 múlt a gyermekem, az a célom, hogy amíg élek, támogassam.
(Inkább azon szurkolok egyedülálló anyaként, hogy ezt sokáig megtehessem...)

Ez egy hülye általánosítás. Nem attól függ mennyi idős a szülő, hanem attól milyen ember. Csak itt olvasgass hányan írták már, hogy alkoholista, manipulatív, nárcisztikus stb a szülője. A támogatás sem attól függ, hogy fiatal vagy idősebb.
Hárman vagyunk testvérek. Amikor kirepültünk a fészekből mindhárman kaptunk valamit útravalónak. A szüleink fiatalon vállaltak minket.
Én 38 évesen lettem terhes. Már születése előtt elkezdtünk félretenni a gyerek jövőjére.
Ismerek olyan családot ahol az az elv elmúltál 18 menj ahova akarsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!