Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők akik későn vállaltak...

Szülők akik későn vállaltak gyerekeket?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakori, hogy azért mert későn vállaltak gyereket inkább arra az elvre tértek rá hogy 18 éves korukig "lesznek szülei" a gyerekeiknek a saját korukra is tekintettel? Tehát addig iskoláztatják meg mindent ami kötelező, de utána meg keresse meg ő magának mindenre a pénzét (ami jelenleg szinte lehetetlen) mert a szülők meg nyugdíjra készülnek?

Ti hogy látjátok hogy van ezekben a családokban? Mert én mindenhol ezt láttam hogy szinte már direkt el is üldözik a fiatalokat mert már ők pihenni akarnak. Volt olyan ahol véglegesen is.

máj. 16. 18:47
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

#30 de a hülyének is lesz értelmes gyereke, nincs kőbe vésve, hogy hülyének csak hülye lehet a gyereke.

Annyiban igazad van, hogy az ember kell támogassa a gyerekeit.

tegnap 19:42
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem tudom megteremteni, akkor nem lesz gyerekem."

Ha nem akarsz gyereket, akkor nem lesz, és akkor majd úgy próbálod beállítani, hogy okos vagy...

ma 05:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!