Miért viselkedik velem így anya?
Mi van ma, kisregények világnapja? Minden kérdezőnek szómenése van?
Foglald már össze öt mondatban...
Lehet az a baja, hogy kicsit sokallja, hogy minden hétvégén együtt aludtok dolgot és most kicsit mérges, hogy hétköznap is együtt akartok aludni.
Valamint, amit az előző válaszoló leírt, hogy keveset vagy édesanyáddal és úgy érzi elhanyagolod.
Lehet az is a baja, hogy egy kicsit háttérben érzi magát, mert úgy érzi,sokkal többet foglalkozol a barátoddal, mint vele? Gondolom most érettségiztél, vagy jövőre fogsz ha úgy alakul? Fél, hogy elveszít, neki mindig a kicsi lánya maradsz.
Apukáddal milyen a kapcsolatod? Vele próbáltál beszélgetni?
Ülj le anyukáddal és beszélgessetek, hogy te nagyon szereted őt és nagyon fontos neked.
Kössetek kompromisszumot. Valamit, valamiért. Például többet segítesz, vagy elmész nyári munkára és besegítesz a rezsibe. Én nem hinném, hogy baja van a barátoddal, lehet ezt a hétköznapi együtt alvást sokallja.
Benne van a kérdésedben a valász.
Miután lett barátod alig beszéltél/voltál anyukáddal.
Lényegében egyik napról a másikra "szartál a fejér" (csúnyán fogalmazva).
Ez nyílván nagyon rosszul esik neki.
Megoldás: Legyél vele többet. Ahogy az írásodból látom nagyon megértő a barátod...szóval megfogja érten.
Nem nagy dolog...nem kell megszakítani a barátoddal a kapcsolatot simán minimum legyél annyit anyuddal mint a sráccal.
Még anno első nőmmel is ez volt. Csak vele voltam..mindenkit elhanyagoltam...aztán szépen megtaláltam az egyensúlyt.
Akár ezt is felhozhatod neki, hogy ez az "utolsó" nyaratok, amikor sokat lehettek együtt, mert utána ha elmegy egyetemre, csak hétvégén találkozhattok.
Biztosítsd, afelől, hogy nagyon szereted anyudat és igyekszel vele is lenni, segíteni, beszélgetni, hogy ne érezze azt, hogy háttérbe szorul.
Előző válaszoló vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!