Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok, ez jó kis...

Mit gondoltok, ez jó kis arculcsapás lesz anyámnak? Vagy lesz bármiféle eredménye?

Figyelt kérdés

Tegnap elkezdte, hogy le kell fogynom de sürgősen, két hónapom van arra hogy ledobjak 10 kilót, mert egy dagadt állat vagyok, undorító rám nézni. Rólam tudni kell, hogy 15 éves lány vagyok, 175 centi és 75 kiló. Igen erős csontozatom van, amit az anyai nagyszüleimtől örököltem, valamint 8 éve versenyszerűen sportolok (cselgáncs és kézilabda), amiben természetes módon megizmosodtam. Az edzőim sose mondták, hogy bármi gond lenne a súlyommal, és az ő szavukra sokkal inkább hallgatok, mint anyáméra.

Az az ötletem támadt, hogy ha drága jó anyám annyira akarja, hogy betegesen vékonyra fogyjak, akkor egyszerűen csak annyit fogok enni, hogy ne ájuljak el napközben. Tegnap pl csak egy negyed adag makarónit és egy marék málnát ettem, ma pedig egy tányér borsófőzeléket. Ha nagyon érzem az éhséget, akkor vizet iszok rá, hogy elmúljon. Este pár pohár tejet iszok. Szerencsére van elég önuralmam ahhoz, hogy megvonjam magamtól az ételt.

Abban reménykedem, hogy egyszer valakinek fel fog tűnni, miért nem eszek, és akkor majd szépen kitálalok neki arról, mekkora szemét anyám is van.

Mi a véleményetek erről? Jól teszem, ha folytatom, vagy hagyjam a fenébe és egyek normálisan? Anyámmal esélytelen beszélni.

2016. jún. 27. 17:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
76%
mennyi a testzsírszázalékod?
2016. jún. 27. 19:43
 32/40 A kérdező kommentje:
Sulis méréskor (2016 áprilisa) 24% volt.
2016. jún. 27. 19:52
 33/40 anonim ***** válasza:
30%
Én még soha életemben nem talalkoztam nővel, aki bevallotta volna a valós súlyát.. Pláne ha rögtön mentegetőzéssel indít, hogy erősek a csontjai, meg genetika, meg versenyszerűen edz. Ha izmos, formás lennél, akkor anyukád büszke lenne, szóval durván csúsztatsz, mert az nyilvánvaló, hogy otthon csak jót akarnak neked. Ha 75 kilót vallasz be, akkor valószínűleg közelebb lesz az a kilencvenhez. Am az unokatesóm (lány, 172 centi magas) 110 kilósan volt kézilabda kapus és az edzője soha nem szólt rá, hogy nem jó a súlya,..
2016. jún. 27. 20:14
 34/40 anonim ***** válasza:
50%

Attól, hogy a világ szemetének állítod be anyukádat, nem lesz jobb..

Most ha én eszrevennem, hogy nem vagy elemedben, nem mutatnál akkora aktivitást, megkérdezném mi a baj, és magyaráznád 1 levegővel fél órán át, hogy mekkora szemét, akkor felállnék és elmennék, vagy azon gondolkoznék, hogy 16 évesen miért veszed ennyire magadra a dolgokat, senki nem fog megmenteni, kiemelni, magához fogadni.

2016. jún. 27. 20:26
 35/40 anonim ***** válasza:
61%
Jó nagy barom vagy.
2016. jún. 27. 20:59
 36/40 anonim ***** válasza:
46%

nos, most van rajtad 24% zsír, vagyis az 75 kg-ra viszonyítva 18 kg

elkezdesz koplalni, zsír marad, izom és víz megy, tehát lesz mondjuk 18 kg zsír az 55 kg-odhoz azaz kb 34% os testzsír

hát hajrá:

[link]

2016. jún. 27. 21:22
 37/40 anonim ***** válasza:
49%
Hát ezektől nem fogsz lefogyni...Főleg este pár pohár tej??? Tudod mennyire hizlal?
2016. jún. 28. 15:03
 38/40 anonim válasza:
91%

Ha a lebetegedésre hajtasz, akkor természetesen csináld, én nem javasolnám. Viszont normális, emberi módon is biztos meglehet anyukáddal ezt beszélni. Az enyém már nem él, de soha nem bántottam ilyen undorítò szavakkal. Tiszteld ameddig tudod, mert aztán bánni fogod.

20/L

2016. jún. 29. 10:01
 39/40 anonim ***** válasza:
93%

28"így írok, mert megérdemli" - írod kérdező. Anyukád rondán szólt hozzád -> bosszúból megy ez. De tudd:

Amiért ilyen patkánylelkűen írsz, te is megkapod majd, amit megérdemelsz.

Minden tettünknek, szavunknak KÖVETKEZMÉNYE VAN - nincs kivétel, ok-okozati láncolat van. ÉS nem a lepontozás a gyakorin, nem, annál komolyabb következménye van.

És "megérdemled".

15 éves vagy, ebből tanulhatsz, rajtad múlik, hogy miből tanulsz.

2016. jún. 29. 12:33
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Az lesz majd csak a vicces, ha abbahagyod ezt a hülyeséget, és visszahízod a dupláját annak, amit leadtál. :) Tapasztalat sajna, mert voltam én is idióta 15 éves.
2016. júl. 2. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!