Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim szerint egy nagy...

A szüleim szerint egy nagy nulla vagyok. Vajon igazuk lehet?

Figyelt kérdés
Úgy érzem a szüleim tönkretették az életem. Mindennap veszekednek hol egymással, hol velem. Ez kiskorom óta így megy. Mindig abból állt ki az életem, hogy valamelyiküknek adjak igazat a veszekedésben. Szerintük én soha nem fogok tudni nélkülük élni, mert egy kis elesett, szerencsétlen vagyok. Szerintük párkapcsolatom sem lesz soha. Ha egy fiúval randizok is, mindig azt fújják, hogy akad neki jobb, mint én, és hogy úgy se leszek senkinek se jó. L/22
2017. jan. 16. 10:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
10%
Ne hallgass a sok gyökérre aki bánt. Beleértve a gy-sokat és a hülye szüleidet.
2017. jan. 16. 19:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen lassan neki állhatnál a saját lábadra állni munkát szerezni albérletbe menni.Nem kell foglalkozni azzal amit mondanak.A legjobb megoldás az lenne ha elköltöznél tölük.És a saját életed élnéd.
2017. jan. 17. 09:19
 23/24 anonim ***** válasza:
64%

Olyan sok buta választ kaptál, te jó ég.

Először is, aki 22 éve azt hallgatja, hogy egy senki, nem ér semmit meg egyéb efféle negatív jelzők az a személy nem igazán lesz magabiztos. Sérül az önbecsülése, a lelke.

Legkönnyebb azt mondani,hogy költözzön el.. Nem mindenki teheti meg, manapság egy albi sem olcsó. Bár ez helytől függ.

Nem vagy nulla, ne hallgass rájuk, különítsd szépen el azokat a dolgokat, amivel illetnek. Ez a szüleid szegénységi bizonyítványa. Ha végeztél a tanulmányaiddal és elmész dolgozni, tegyél félre pénzt hogy tényleg el tudj költözni és a saját magad lábára tudj állni.(nyiss saját bankszámlát, arra utaltass mindent) Addig egyik füleden be, másikon ki!:)

2017. jan. 17. 22:52
 24/24 kicsi virike válasza:

Iszonyat szülök ilyet mondjanak a saját gyereküknek?! Nem azért de ha ilyen f... fejek a szüleid,mért laksz még otthon?? Tenni kéne neked is valamit hogy el gyere onnan! Tudod hány olyan gyerekről tudok aki a szülők miatt munkás szállók,meg stb.. helyeken laktak. Nem 22.évesen! 18.19.amíg ott élsz,jóra ne számíts! De mért nem írod

Meg hogy tanulsz, vagy mit csinálsz hogy otthon náluk élsz? Te már nagy korú vagy! Nem kis gyerek akinek nincs választása!

2017. jún. 14. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!