Mit tegyek ha a bátyám megcsalja a barátnőjét?
Szisztok!
Tudomásomra jutott (nem nyomoztam vagy bármi hasonló) ,hogy a bátyám megcsalja a barátnőjét.
Nem konkrét viszonya van, hanem rengeteg lánnyal beszél, flörtöl, találkozgat és jár össze szexelni.
Jóban vagyok a barátnőjével, nagyon aranyos, rendes lány, nem ezt érdemelné.
Még friss a kapcsolatuk, tudtommal nincsenek problémáik, a bátyám, elmondása szerint nagyon szerelmes.
Sajnos egyébként korábban is voltak hasonló dolgai a régebbi kapcsolataiban.
Legszívesebben elmondanám a lánynak, hogy azonnal lépjen ki ebből a kapcsolatból mert így ennek semmi értelme és ez így nagyon rossz, de közben meg bennem van, hogy semmi jogom beleszólni más emberek kapcsolatába.
Szerintetek mit kéne tennem? Ti mit tennétek a helyemben?
Én biztos nem tennék semmit, mert
- semmilyen körülmények között nem ártok a testvéremnek,
- nem avatkozom bele mások életébe,
- ebből jól nem kerülsz ki, ha szakítanak azért fognak mindketten utálni, ha együtt maradnak azért. Ők kibékülnek, te meg leszel a szaralak.
Azok akik azt írtál, hogy beszéljem meg a bátyámmal, sajnos ez egyáltalán nem ilyen egyszerű.
Tudni kell a bátyámról, hogy nagyon forrófejű és agresszív, hirtelen haragú ember.
Ha felhoznám neki, csak azzal lenne elfoglalva, hogy én, hogy tudtam meg és, hogy miért avatkozom bele a magánéletébe.
Plusz annyira nem vagyunk jóban, az én nézőpontom neki annyit számítana mintha a szomszédja akarná megbeszélni vele.
Ráadásul ebből utána még családi ügy is kerekedne és az még nagyobb botrány lenne.
Szóval a bátyám semmiképpen nem tudhatja meg, hogy én tudok erről.
18:47
Abszolút egyetértek, ezért is írtam, hogy legszívesebben elmondanám neki most rögtön, csak ez sajnos egyáltalán nem ilyen egyszerű mert hatalmas szarba kerülhetek és ahogy ismerem a bátyám, hatalmas botrány lenne belőle.
Akkor mint irtam
Rejtett szam/hagtorzitoval
Kamu profil valami szosőp median mint haverja /kalandja (no) v barki
Annyi lehetoseged van h ne bukj le a batyad elott h csak na,de a lany szabaduljon. Lépj mielott nem késő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!