Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pánikbetegségnél rohamoknál...

Pánikbetegségnél rohamoknál normális az ájulás?

Figyelt kérdés

2025. okt. 9. 04:21
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Igen,mivel a sok belélegzett oxigén megváltoztatja a vér kalcium szintjét.

Ezért szokták a kilélegzett levegőt visszaszívni zacskóból.

De olyat is hallottam már, hogy ájulás közben még a nyelve is hátracsúszott,és majdnem meghalt. Egy pánikroham miatt.

Szóval érdemes észnél maradni.

2025. okt. 9. 08:05
 2/3 anonim ***** válasza:
47%

Nem igazán... Előfordulhat, de nagyon ritkán, ez egyáltalán nem tipikus tünet.

A pánikbeteg személy éppen hogy "túlpörög"... Agyban és fizikailag is. Zavart, kapkod, nem tudja mit tegyen, de retteg és mindenképpen cselekedni akar, hogy a szenvedő állapotot megszüntesse.

2025. okt. 9. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
63%
Nem, egyáltalán nem.
2025. okt. 9. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Ez pánikroham? A barátnőim azt mondják hogy ez normális és csak sírtam.

Tesin elkezdtem sírni, mert nagy volt bennem a stressz. Leültem egy padra és nehezen kaptam levegőt plussz elkezdtem szédülni ezért leültem a földre. Remegett a lábam és a kezem. Furán éreztem magam. Aztán elkezdtük a tesit abba hagytam a sírást és látszólag jól...

Pánik rohamom van két napja tegnap még gyenge ma meg már erős tört rám és a mentősök is kijöttek ordibáltak velem hogy normálisan szedjem a levegőt...

Tüneteim:remegés, fulladás, szédülés, hányinger, légszomj, izzadás, émelygés, hidegrázás, hasi fájdalom, mellkasi fájdalom, bizonytalanság-érzés, gyors szívverés, ájulásérzés, sírás, erős szívdobogásérzés, reszketés, kipirulás, hasi feszülés, zsibbadás a végtagokban,...

Jövőhéten kezdek az új munkahelyemen,pánikbeteg vagyok hogyan legyek ''normális,,?

Szörnyen izzadós a kezem,pénztárgépet kellesz kezelni már most nyugtalan vagyok, nem akarok beégni már az első napon. Illetve hogyan tegyem túl magam azon,hogy vége a gyerekkoromnak ? Egyszerűen én még jobban vágyom arra,hogy itthon megnézzek egy mesét minthogy bulizni...

26 srác vagyok minden reggel hányinger és néha hasmenés néha normális hogy mitől lehet?

Voltam vérvételen is meg hasiutrahangon semmit nem találtak annyit tudni kell hogy pánik beteg vagyok kaptam új gyógyszereket de így se jobb

Hogyha két napja náthás vagyok, normális, hogy magas a pulzusom és fáj a mellkasom, vagy ez tüdőgyulladás?

Másfél hétig néha folyt az orrom és fájt a torkom, aztán náthás lettem... De amúgy nem vagyok rosszul, nincs rossz közérzetem, étvágyam van, csak az ágyból esett nehezemre kimászni reggel... Meg nem úgy köhögök, hogy "szakad fel", bár az később szokott, de a 90-es...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!