Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véres köpet? Mitől lehet?

Véres köpet? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nemrégiben meg voltam fázva. Kb 2 napja slejmeket köpök ki. A mai napon láttam a köpeten hogy rozsaszines véres köpet volt. Ez mitöl lehetett?

2015. jún. 19. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Vérzik az ínyed valószínű
2015. jún. 19. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyulladt nyálkahártya.
2015. jún. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Mitől lehetett véres a köpetem?

18/F éves vagyok nagyjából 3 éve dohányzom. Fogjuk rá, hogy heti 1,5 doboz cigit elszívok. Ma számítógépezés közben arra lettem figyelmes, hogy a számban vér ízét érzem. Egyből odamentem a csaphoz köptem kettőt mind a kettő nem teljesen élénk piros (inkább a köpetem...

Sárgás, véres köpet SOS (? )

4 napja megvagyok fázva.. Lázas vagyok, remélem csak voltam.. Folyik az orrom, náthás vagyok. Ma reggel rohamosan jött rám a száraz köhögés de jó ideig semmi nem szakadt fel.. 30 perce viszont felszakadt és véres sárgás köpet volt.. 16 éves fiú vagyok és nagyon...

Kétszer véres köpet mitől lehet?

29éves két gyerekes anyuka vagyok jó pár hete ha hanyatt feküdtem este köhögnöm kellett párat elmentem háziorvsohoz tüdőröntgen arcüregröntgen semmit nem talált gyulladt torkot. Rá két hétre visszametem tályog lett a torkom jobb oldalán azt mondta hogy...

Mi lehet a baja? (19 éves fiú, véres köpet stb. )

Pár napja, egyik ismerősöm vért köp fel, bármit eszik, kihányja. Elszédül.. A fiú egyébként 5 éve dohányzik.

Reggeli véres köpet mitöl lehet?

Nem foginyvérzés jelegü!

Véres köpet lehet ettől?

Több hónapja fekvő állapotban köhögési ingerem volt elmentem januárban háziorvoshoz azt mondta tiszta a tüdőm folyt hátr a váladék attól köhögök arcüreg röntgen negatív. Három hétig volt torokgyulladásom semmit nem kaptam rá majd aftáim lettek elmúltak pár napra rá...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!