Véres köpet? Mitől lehet?
Kapcsolódó kérdések:
18/F éves vagyok nagyjából 3 éve dohányzom. Fogjuk rá, hogy heti 1,5 doboz cigit elszívok. Ma számítógépezés közben arra lettem figyelmes, hogy a számban vér ízét érzem. Egyből odamentem a csaphoz köptem kettőt mind a kettő nem teljesen élénk piros (inkább a köpetem...
4 napja megvagyok fázva.. Lázas vagyok, remélem csak voltam.. Folyik az orrom, náthás vagyok. Ma reggel rohamosan jött rám a száraz köhögés de jó ideig semmi nem szakadt fel.. 30 perce viszont felszakadt és véres sárgás köpet volt.. 16 éves fiú vagyok és nagyon...
29éves két gyerekes anyuka vagyok jó pár hete ha hanyatt feküdtem este köhögnöm kellett párat elmentem háziorvsohoz tüdőröntgen arcüregröntgen semmit nem talált gyulladt torkot. Rá két hétre visszametem tályog lett a torkom jobb oldalán azt mondta hogy...
Pár napja, egyik ismerősöm vért köp fel, bármit eszik, kihányja. Elszédül.. A fiú egyébként 5 éve dohányzik.
Nem foginyvérzés jelegü!
Több hónapja fekvő állapotban köhögési ingerem volt elmentem januárban háziorvoshoz azt mondta tiszta a tüdőm folyt hátr a váladék attól köhögök arcüreg röntgen negatív. Három hétig volt torokgyulladásom semmit nem kaptam rá majd aftáim lettek elmúltak pár napra rá...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!