Mitől lehetett véres a köpetem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Attól,hogy viszonylag keveset szívsz még lehet tőle garatrákod,sőt!
Ha kocadohányos vagy akkor még nagyobb az esélyed rá!
Most mondd meg,mi a jó francnak gyújtasz rá?
Amit te szívsz arról röhögve le lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Már hónapok óta nem dohányoztam. De, 2 hónapig dohányoztam mi után kipróbáltam és kb. 3 dobozzal szívtam el, a leggyengébb cigarettából, 2 hónap alatt. Természetesen nem szoktam rá. Ez a 3 doboz mennyire volt káros?
Egy slukkot szívtam bioból, és pár perc múlva kezdett el igazán lerombolni. Azt hallottam, hogy mindenki velem kiabál, engem szapul, velem kötekszik, meg azt is beflesseltem, hogy kirabolnak. Amikor megláttam egy nagy németjuhászt (haveré volt), azt hittem, hogy...
Régebben szívtam és teljesen jó volt, ellazultam, minden tök jó volt. Legutoljára viszont, nagyon rossz volt. 5-10 perc elteltével elkezdett az egész testem bizseregni, néha megrándultak a karjaim/lábaim, nagyon erős mellkasi fájdalmat éreztem és nagyon gyorsan vert a...
Egyik rokonom 30 éve cigizik, mikor kérdeztem erről azt mondta, hülyeség! Ő mindenhol cigizett, kocsmában, vonaton, étteremben, senki nem pampogott, hogy "tüdőrákos lesz a gyerekem ba...g! Nyomd el te kis ... passzív dohányzás, ugyan már! Nem féltették magukat ennyire...
Nemrég a haverokkal szívtunk Herbált.. Elõtte is szívtam már de ez az eset más volt, rosszul lettem.. Az egész úgy kezdõdött hogy belassultam de nagyon, ekkor jeleztem is a spanoknak hogy gáz van.. Aztán piros-zöldben láttam mindent (errõl is elmondhatná...
( nem rólam van szó! Én undorodom a drogoktól) a lány életében először füvezett.. Majdnem megfulladt tőle úgy köhögött, de nem hatott rá, csak másnap reggel nagyon korán felébredt és nem tudott aludni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!