Milyen cigi fajtákkal érdemes elkezdeni dohányozni és mennyibe kerülnek?
35 év dohányzás után csak azt tudom írni, hogy semmi módon nem érdemes elkezdeni dohányozni!
Minek szívnád, hogy korán infarktust kapj? Vagy szeretnéd ha idő előtt kihullanának a fogaid? Férfiaknál a korai impotenciát már meg se említem.
A dohányzás az egyik legaddiktívabb drog, ha rászoksz sohasem tudsz leszokni, csak abbahagyod ha tudod.
Felesleges... Én pl full dohányos családommal éltem és miattuk szenvedek COPD tünetekkel... Az a család minden szemszögből csak ártott nekem. Párom cigizik, de ő tiszteletben tart engem s kimegy. (anno panelbe laktunk s mind a 4en + olykor ismerőseik is ott dohányzoztak a 2.5m x3m es konyhába :D szar szellőzés mellett...
Naponta költenek mai napig napi 2 csomag dohányra...
Se egészség se pénztárca szemszögéből se jó, főleg hosszú távon.
(23L)
Nem erdemes elkezdeni.
De elsőnek egy kek szofit, esetleg egy kek multifiltert ajánlok. En csak buliban cigizos tipus vagyok,nincs nagy tapasztalatom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!