Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egerben a legjobb magán...

Egerben a legjobb magán bőrgyógyász? (preferáltan nő)

Figyelt kérdés
Árak nem érdekelnek, bármennyit fizetek normális ellátásért.

2023. ápr. 13. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Egerben nincsenek az egy lepukkant vidéki kisváros. Ha normális ellátást akarsz felmész Budspestre a megalopoliszba ahol mindenféle hozzám hasonló legendás sebészek és orvosok tevékenykednek
2023. ápr. 13. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Tüdős Ágnes legfeljebb.
2023. ápr. 14. 00:06
 3/4 A kérdező kommentje:
"legfeljebb" Bíztató..
2023. ápr. 14. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Tüdős Ágnesről írtak jó értékelést, ezért írtam. Pestiként mást nem tudok mondani. Valakit tudok, aki nagyon jó, olcsó és Hatvanban is rendel. Az nincs olyan messze Egertől.
2023. ápr. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Ha egy magán bőrgyógyászaton olyan anyajegyet találnak, ami veszélyes lehet, vagy már látszik rajta valami elváltozás, akkor azt TB alapon is eltávolítják?

A magánrendelésen a 15.000 Ft-os konzultáción túl 70.000 Ft lenne az anyajegyeltávolítás (1 db), ami sajnos a jelenlegi pénztárcámnak nagyon megterhelő lenne. Viszont az SZTK-ban több hónapos a várakozási idő a bőrgyógyászati vizsgálatokra, és van egy elég aggasztó...

Korpás hajjal érdemes bőrgyógyászhoz menni?

Évek óta fennáll. Szerintem a sok stressz/szorongás a fő oka. Voltam már bőrgyógyásznál korábban, kipróbáltatott velem egy speciális sampont. Nem segített. Head&Shoulders és hasonló (korpaellenes) samponokból sokat kipróbáltam már az évek alatt. Eredmény...

Vélhetően rosaceás arcbőrrel hova menjek, bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz?

Bőrgyógyász adhat rá valami gyógyszert, kenőcsöt, vagy a kozmetikus valami jó arckezelést csinálna? Bőrgyógyászhoz hónapok mire kapok időpontot. (Karácsony előtt voltam egy kozmetikusnál más okból kifolyólag, és ő mondta, hogy rosaceás az arcom, és arckezelésre kéne mennem).

Elfogyott a gyógyszerem, 1 és fél hétig nem szedtem be (inerta) , ma voltam vérvételen, az eredmény kifogja mutatni hogy nem szedtem be?

Tavaly voltam bőrgyógyásznál akne miatt inertát írt fel , és elfogyott a gyógyszer, kb 1 és fél hétig nem szedtem , ma voltam vérvételen, az eredmény kifogja mutatni hogy nem szedtem be?

Rejtélyes csípések mögötti okot bőrgyógyász fel tudja fedni?

Vagy kihez lehet fordulni? Például ha nem ágyi poloska, hanem valamilyen atka lenne.. csípése ritka mint a fehér holló, szúnyogcsípésnek néz ki, vakarásra csak jobban viszket az a pont ahol csípett, vélhetően ruhában rejtőzik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!