Egerben a legjobb magán bőrgyógyász? (preferáltan nő)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A magánrendelésen a 15.000 Ft-os konzultáción túl 70.000 Ft lenne az anyajegyeltávolítás (1 db), ami sajnos a jelenlegi pénztárcámnak nagyon megterhelő lenne. Viszont az SZTK-ban több hónapos a várakozási idő a bőrgyógyászati vizsgálatokra, és van egy elég aggasztó...
Évek óta fennáll. Szerintem a sok stressz/szorongás a fő oka. Voltam már bőrgyógyásznál korábban, kipróbáltatott velem egy speciális sampont. Nem segített. Head&Shoulders és hasonló (korpaellenes) samponokból sokat kipróbáltam már az évek alatt. Eredmény...
Bőrgyógyász adhat rá valami gyógyszert, kenőcsöt, vagy a kozmetikus valami jó arckezelést csinálna? Bőrgyógyászhoz hónapok mire kapok időpontot. (Karácsony előtt voltam egy kozmetikusnál más okból kifolyólag, és ő mondta, hogy rosaceás az arcom, és arckezelésre kéne mennem).
Tavaly voltam bőrgyógyásznál akne miatt inertát írt fel , és elfogyott a gyógyszer, kb 1 és fél hétig nem szedtem , ma voltam vérvételen, az eredmény kifogja mutatni hogy nem szedtem be?
Vagy kihez lehet fordulni? Például ha nem ágyi poloska, hanem valamilyen atka lenne.. csípése ritka mint a fehér holló, szúnyogcsípésnek néz ki, vakarásra csak jobban viszket az a pont ahol csípett, vélhetően ruhában rejtőzik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!