Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Végig bent kell feküdni a...

Végig bent kell feküdni a kemoterápia alatt?

Figyelt kérdés
A 3 hónapos babámnak agydaganatot diagnosztizáltak. Kemoterápiát fog kapni. Sokat hány a daganat miatt. A kezelés alatt végig, ezalatt azt értem hogy hónapokig bent kell majd lennünk, vagy van esély rá hogy a kúrák között hazamehetünk pár napra?

2025. okt. 7. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Kitartást és sok erőt, a picinek meg a legjobbakat.

Szerintem állapot függő, ha sokat hány a kiszáradás veszélye miatt egy darabig biztos bent lesztek, de ha az állapota engedi lehet, hogy hazaengednek bizonyos feltételekkel. De erre a kezelőorvos tudna pontos infót adni.

2025. okt. 7. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
3 hónapos babának kemo?!!!
2025. okt. 8. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
2 az a kisebbik rossz, gondolom...
2025. okt. 8. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Kerjetek masodvelemenyt a leheto leggyorsabban!!!!
2025. okt. 8. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

BEP kemo kezelés hogyan zajlik?

Sziasztok. Kapott már itt valaki BEP kemót? Érdekelne hogy mi a folyamata, befektetnek a kemo idejére vagy be kell járni? (Pesten) Általában melyik kórházban van a kezelés?

Kemoterápia után meddig tart amíg visszanő a haj, szemöldök, szempilla?

Anyukám 5 hete kapta az utolsó kezelését, de még egyik sem kezdett neki nőni. Kezdi zavarni. Ugye olyan nincs, hogy nem nő ki?

Első kemoterápia után 11 nappal hogy érzik magukat általában az emberek?

Egyik rokonom, akivel együtt élek, kedden kapja az első kemoterápiát. Csak én tudok róla gondoskodni, sajnos nincs senkije. Viszont 28-ára hívtak egy 1 napos programra, kora reggeltől késő estig tartana, mert utazni is kell hozzá. Holnapig tudok visszajelezni, hogy...

Kemoterapias kezeles van Gyongyoson?

Es meg azt is kerdeznem, hogy aki kap kemoterapiat, azt minden esetben hozzak viszik, vagy sajat maga kell menjen egyedi szervrzessel kemora?

Kemoterápiára felírt hányáscsillapitót bevehetek fogorvosi kezeléshez, erős garatreflex miatt?

Anyukám rákos és kemot kap. Kapott egy hányáscsillapító gyógyszert. Neki 5 percen belül elveszi minden rosszullétét, a kezdetleges hányingert is. Azt mondta megkerdezi az orvost, hogy én ezt bevehetem-e garatreflex miatt, de elfelejtette. A tájékoztatón nem ír ilyet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!