Májfoltra keresek hatásos szert, krémet? Terhesség alatt jelentek meg. Azóta is látszik. A nap és a solarium felerősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Azt olvastam, h a Super Growth szertől 2 hónap alatt 5 centit is lehet nőni!
Lehet gyógyhatású, növényi alapú is. Melegfrontra is érzékeny vagyok. Ja és férfi.
Nagyon kétségbe vagyok esve... Sosem voltam az a korán ágyba bújós típus, de nem okozott problémát a kora reggeli kelés... A nyár vége óta viszont teljesen fejreállt minden körülöttem, a nyáron pultosként dolgoztam az éjszakában, sokszor hajnali ötig, hatig ébren...
Elég stresszes időszakot élek most, olyannyira, hogy már a vérnyomásom, s az egész szervezetem is megérzi. Tudtok ajánlani vmi jó nyugtatót, ami nem receptköteles? Holnap megyek háziorvoshoz, aki pár évvel ezelőtt, mikor szintén volt ilyen időszakom, Xanaxot írt...
Anyukámnak 2 hónapja kézzel tapinthatóan be van gyulladva néhány csigolyája. Többször volt orvosnál, kapott szteroidos gyull.csökk.-fájd.csill. injekciót, de nem használ. UH-on nem láttak semmit, csak a gyulladást. 4 éve volt ct-n emiatt, sérvet nem láttak akkor. Van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!