Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Májfoltra keresek hatásos...

Májfoltra keresek hatásos szert, krémet? Terhesség alatt jelentek meg. Azóta is látszik. A nap és a solarium felerősíti.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 13:26
 1/1 anonim válasza:
2009. ápr. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Mi a megoldás arra, h vki növelje a magasságát? A Super Growth szer az valóban hatásos?

Azt olvastam, h a Super Growth szertől 2 hónap alatt 5 centit is lehet nőni!

Migrénes fejfájásom van kb.20 éve. Eddig Quarelint szedtem, csak ez volt rá jó. Tudtok javasolni valami más hatásos szert?

Lehet gyógyhatású, növényi alapú is. Melegfrontra is érzékeny vagyok. Ja és férfi.

Segítség, alvászavar! Van hatásos megoldás?

Nagyon kétségbe vagyok esve... Sosem voltam az a korán ágyba bújós típus, de nem okozott problémát a kora reggeli kelés... A nyár vége óta viszont teljesen fejreállt minden körülöttem, a nyáron pultosként dolgoztam az éjszakában, sokszor hajnali ötig, hatig ébren...

Valami hatásos nyugtató?

Elég stresszes időszakot élek most, olyannyira, hogy már a vérnyomásom, s az egész szervezetem is megérzi. Tudtok ajánlani vmi jó nyugtatót, ami nem receptköteles? Holnap megyek háziorvoshoz, aki pár évvel ezelőtt, mikor szintén volt ilyen időszakom, Xanaxot írt...

Csigolyagyulladásra valami NAGYON HATÁSOS gyógyszer, gyógymód, fájdalomcsillapító?

Anyukámnak 2 hónapja kézzel tapinthatóan be van gyulladva néhány csigolyája. Többször volt orvosnál, kapott szteroidos gyull.csökk.-fájd.csill. injekciót, de nem használ. UH-on nem láttak semmit, csak a gyulladást. 4 éve volt ct-n emiatt, sérvet nem láttak akkor. Van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!