Tényleg igaz, hogy körülmetélés után kicsit ksebb lesz a farok?
Kedves kérdező, ha akarod, megtekintheted akár élőben is, amiről beszélek, nem hazudtam és nem vagyok fanatikus meg más se, amiket itt mondasz, igenis ki van száradva és foltos lett az évek alatt, kikérem magamnak, hogy arc nélkül ilyen megjegyzéseket tegyél NEKEM, aki segíteni vagyok itt.
Majd, ha te is úgy jársz, mint én (kb minden ötödik ember jár rosszul a körülmetéléssel) akkor majd észreveszed magad....
SZÉGYELDD MAGAD
Utolsó, nevetséges a naivitásod. Fekete Ferencet fölkerestem, NEM SEGÍT. Nem tud, mivel levágtak mindent, amivel dolgozni lehetne. Fölfogod öcsi?
A gyerekedet meg szerintem nem kéne csonkítani, ha van egy kis jóérzés benned, akkor meghagyod a döntést neki. Különben magyarázkodhatsz, ha neki nem jön be. És kapaszkodj meg, sokaknak nem jön be.
A körülmetélés nem változtat a hímvessző méretén, mert az nagy mértékben örökletes dolog. Egyes férfiaknak kisebb, másoknak aránylag nagyobb pénisze van, s a különbség leginkább a nyugalmi állapotban feltűnő, mert a kisebb pénisz az erekcióban jobban, míg a nagyobb az erekcióban aránylag kevésbé növekszik meg. Egyesek megfigyeltek némi méretnövekedést a műtét után, a makk megnövekedése pedig elég gyakori. A pénisz méretének csökkenése a körülmetélés miatt fiziológiailag kizárt.
másoltam egy körülmetéléssel foglalkozó oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!