Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek ha fitymaszükületem...

Mit tegyek ha fitymaszükületem van?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%

Hogy mit tégy, ha fitymaszűkületed van?

Először is olvasd el az alábbi topikot, aztán, ha valamit nem tudsz, akkor ott lesz, akitől kérdezhetsz bátran! Vilii? :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

2013. szept. 14. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

úr isten ... elolvastam, de ne haragudj, mi ez a sok sületlenség?

"Vannak olyan urológusok is, akik ha te kiállsz az akaratod mellett és RKM-et akarsz, akkor vagy átvág és szándékosan TKM-et csinál, majd belédbeszéli, hogy az neki az RKM,... >:-\ "

ezt kikérem minden orvos nevében! ahogyan azt is h a körülmetélés az körülmetélés, én még nem találkoztam semmilyen BNO megjelöléssel hogy RKM meg SKM meg TKM meg ZKM meg a frász tudja miket hordasz itt össze.

Ne haragudj, de tudod az ilyen súlyos szűkület megoldása a körülmetélés. Későbbi problémák elkerülése végett szoktak célszerűen minél több bőrt visszavágni, nehogy a makkra lógjon, na meg úgy nem is nyeri el minden előnyét a módszer (pl higienia, gyulladások stb).

Többször kellett nekifutnom, mire megértettem ezt az irományt, de szal ne haragudj, enyhén nem a valóságot fedi. Szegény srácot itt rábeszéled valami melegvizes húzogatásra, aztán majd ha megreped és lehet vele rohanni a sürgősségire mert úgy ömlik belőle a vér vagy csak simán hegek keletkeznek, akkor szted az is jó ?

Kedves Vili! Tudom, nehéz elhatározni, de ezt rendbe kell tenni, így nem maradhat! aludj rá párat, aztán keress egy szimpatikus urológust!

2013. szept. 14. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:

47%-osról azt kell tudni, hogy imádja a körülmetélést, és mindenkit rábeszél.

Neki meg külön üzenem, hogy nem, valóban a TKM és RKM nem szakszavak (de nem is szokás őket annak beállítani), ellenben nagyon jól leírják *röviden* a különbséget egy teljes, feszes, minden fitymát eltávolító, és egy laza, a fitymát részlegesen eltávolító körülmetélés között. Az emberek kényelemből használják ezeket a rövidítéseket, mellesleg angol szövegkörnyezetben is hallottam már ugyanezeket (bár ott a tight meg a loose – feszes és laza – szavak inkább tűnnek elterjedtnek).

Mindenesetre szállj már le erről a két szerencsétlen rövidítésről...

2013. szept. 14. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: A fitymaszűkületed *nem* súlyos. Fitymád hátrahúzható lankadtan, s csak merevedés közben szoros annyira, hogy nem. A súlyos fitymaszűkület valahol ott kezdődik, amikor lankadt állapotban is hátrahúzhatatlan a fityma. A te állapotod egyáltalán nem indikálja azt, hogy a fitymát el kéne távolítani.

A tisztán látás végett: hány éves vagy?

2013. szept. 14. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!