A neuro-feedback terápiában egy alkalom valóban nem több, mint 30 perc?
Megkérdezhetem , javult valamit azóta a teljesítménye vagy egyáltalán miért volt szükség a terápiára ?
Vagy ez a terápia nem fejlesztésre szolgálna hanem a leendő képeségek kibontakoztatására ?
Kapcsolódó kérdések:
Foglalj orvost oldalon néztem pszichológusokat, de nem volt írva hogy hány perces lesz a beszélgetés.
Igazából már az ülés alatt éreztem, hogy nem fog működni a dolog, a nő végig leszólogatott másokat (pszichiátert, másik pszichológust), arrogáns és erőszakos volt a véleményével, illetve konkrétan 20 perc után “ítéletet” hozott, hogy mire van szükségem (anélkül, hogy...
Pl rivotril elvonás. Szedek még olanzapint meg kvetiapint meg cypralexet is.
Masnap volt EEG vizsgalatom ami rosszul sikerult es ket het mulva lesz megint egy.
Heti egy alkalommal járok terapeutához, és általában elég szokott lenni ez az egy. Viszont most, hogy elkezdtem jobban megnyílni neki, a hét második felében már izgatottan várom a terápiát, és annyi minden gyűlik bennem össze egy hét alatt(főleg most, hogy a 4 éves...
Évek óta tartó szorongás miatt megyek pszichiáterhez de nagyon stresszelek, hogy mi fog történni. Félek, hogy nem tudom megfogalmazni, hogy mi a bajom/miért döntöttem úgy, hogy oda megyek, mert a kommunikációs készségem a béka segge alatt van. Amit a fejemben jól...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!