Van, aki még magára ismer? Esetleg mi a megoldás, vagy van-e?
Figyelt kérdés
jan. 13. 02:06
1/3 anonim 

válasza:

Irtam privit, de mas felhasznalok miatt itt is leirom, hogy szerintem egyertelmuen a szuloknek megfelelni akaras sulya alatt rogyik ossze a kerdezo. Haromszor is a szulokhoz hasonlitja magat, kiemelve, hogy o nem tudja hozni azt, amit a szulei igen. A megfelelesi kenyszer nem hangzik valami sulyos dolognak, de olyan foku klinikai depresszio es egyeb szovodmenyek alapja lehet, amibol aztan ki se maszik az ember, vagy ramegy a fel elete. Sikerult megtalasztalnom... mindenkepp pszichologus kell. Pszichiater csak ha nagyon muszaj, mert az mindenert telegyogyszerez.
2/3 Miquel 

válasza:

Én úgy látom, javíts ki, ha tévedek, kérdező, hogy még nem nőttél fel. Gyerekként az ember megszokta, hogy a szülei tesznek a segge alá mindent, neki, magának nem kell úgy istenigazából megküzdeni semmiért. (Bár, a dolog természetéből adódóan, ezt senki nem így érzi.) Aztán eljön a felnőttkor, és ő ezt is csak félseggel akarja meglovagolni, nem akaródzik odatenni magát. Ilyen hozzáállással azonban borítékolható a sikertelenség.
Tehát tűzz ki egy célt! (Egyelőre csak egyet.) De azt úgy, hogy alaposan átgondolod, érveket és ellenérveket ütköztetve megtervezed az odavezető utat, feltérképezel minden lehetséges buktatót, és ezeket megpróbálod elkerülni. Aztán, ha megvan a terv, csináld is végig, ha a fene fenét eszik is!
Csak így érdemes!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen ebben is van valami, vannak dolgok, amikhez már érettebbnek kéne lennem mint vagyok. Ez igaz és ezen dolgoznom kell. Illetve, hogy kitartóbb legyek. Mióta kiírtam a kérdést picit rendbe jöttem, átgondoltam a dolgokat és újult erővel folytatom a kis dolgaimat. Meg elhatároztam, hogy nem adok fel semmit, csak azért, mert bizonyos nehézségek adódnak.
jan. 19. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!