Szorongás okozhat olyan tünetet mintha beteg lennél?

válasza:igen, érezheted magad betegnek, de nem feltétlen vagy beteg.
lelki beteg ettől még lehetsz.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szociális fóbiám van,de elég elfogadható formában tudom élni az életem.Megtudtam teremteni magamnak egy saját otthont,autót.Dolgozom,normális,józan életet élek.A betegségből adódóan a szabadidőmet leginkább olyan tevékenységekkel töltöm,ami ember és társaságmentes.Úgy...
Őszinte valaszokat/véleményeket szeretnék itt olvasni. Hozza értő/betegségben elő emberektől. Köszönöm #GAD #Szorongás
Tudom az intetnet sok hülyeséget összehord meg minden, de úgy néz ki borderline személyiségzavarom van, néha teljesrn unottnaktüresnek érzem magam, vmikor tök boldog vagyok majd mintha kattanna vmi és olyan depisnek nézhetek ki, mint ide Nagykáta, megőrülök magamtól,...
Mostanában nagyon keveset alszok, ezt lekell szögeznem először. Tehát másokra nagyon érzékeny vagyok. Ha engem ér kritika lepereg rólam, viszont ha más rosszul érzi magát elképesztő érzés. Ha pedig miattam érzi magát úgy, azt hiszem megőrülök. Testem-lelkem fáj....
Traumatikusan lettem szorongó beteg mivel 7 éves koromben elvesztettem édesanyámat.
Bipoláris elmezavarral diagnosztizáltak de az elmúlt hetekben nagyon rosszul érzem magam és sok jel a szorongásra utal. Nem akarok orvoahoz menni vele ha esélytelen hogy egyszerre legyen mind a kettő betegségem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!