A társfüggőség nem érdekel senkit?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 16:14
1/6 anonim válasza:
Kit kéne, hogy érdekeljen?
Nem egészen értem...
2/6 anonim válasza:
Néha felbukkan ez a fogalom családi kapcsolatok rovatban, lehet, hogy mindig ugyanaz a válaszoló dobja be. Lehet, hogy te? Nem szeretem ezeket a kifejezéseket, az egyéneknek személyre szabott megoldásokra van szükségük és nem skatulyákra.
3/6 anonim válasza:
Engem nem, mert nem vagyok társfüggő.
4/6 anonim válasza:
Egyoldalú általában.
Ha két társfüggő él együtt, az sem igazi szimbiózis.
Valójában nem egymástól függnek, egyik fél részéről kompromisszumos a függés....., csak nem találták meg azt aki tökéletes lenne függőség alanyának.
(Egészséges ragaszkodásnál torzultabb, már-már beteges személyiségzavart értünk a társfüggőség alatt??? - Nem állítom kérdezem!)
5/6 anonim válasza:
Saját személyes véleményem a következő!
Csak az állítja,hogy nem társfüggő aki épp kapcsolatban él! Amint egyedül marad rádöbben,hogy társfüggő!
6/6 Bárzsing válasza:
Nem teljesen tudom, hogy a köznyelvben a társfüggőség kifejezés a már beteges függésre utal-e, de ha igen, akkor azt dependens személyiségzavarnak hívják, tehát az előző válaszolónak nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!