Volt már valaki így? Szorongásos pánikbetegségbetegség

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én most 26 éves vagyok. Az első pánikrohamomat 16-17 évesen egy füves cigi hozta ki. Azóta eleinte gyengébb periódusokban jött elő, pár hónapig, aztán évekig semmi. 21 évesen egy nagyon fájó szakítás, és családbeli balhék egyszerre, kicsit durván előtört, kb másfél...
Az igazság az hogy nehezen oldódok fel társaságba és valahogy nehezen tudok örülni bárminek is, míg más "szét" neveti magát én nekem addig egyszerűen nem megy :( Szorongok és nehezen tudok megnyílni. Pszichológus tud segíteni, hogy mi az oka ennek?
Az egyik gyógyítható a másik nem? mit jelent a "zavar" szó ebben az esetben?
Többfajta hipochonder létezik. 1. A képzelt beteg, aki sajnáltatja magát, és megköveteli a ráfigyelést. Közli környezetével, hogy ő beteg, és gyógyítani kell őt, vagy megérteni. 2. A szorongó, aki attól tart, hogy egy súlyos betegségben szenved (vagy abban fog)....
Mikortól számít egy valamitől való félelem fóbiásnak, szorongásosnak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!