Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet depresszió?

Ez lehet depresszió?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Ebben az évben kezdtem a gimnáziumot,új hej,új emberek és nagyon görcsösen szerettem volna beilleszkedni,ami azt hiszem sikerült is,de egész egyszerűen nem merek beszélni az osztály előtt,félek ha felelésnél valami rosszat mondok kinevetnek,bántanak vele és ezért sokszor kapok rossz jegyeket is és ez az egész egyfajta szorongást vált ki bennem!E mellett mostanában szerelmi ügyek miatt is rengeteget vagyok boldogtalan,sokat sírok,a családom sem úgy viselkedik velem,hogy megértőek lennének,ők is folyamatosan bántanak,csak elvárnak mindent,de nem tesznek semmit hogy nekem jobb legyen,a kapcsolatom a szüleimmel egyre romlik!Mostanában ezek miatt érzem,hogy állandóan szomorú vagyok,mindig egyedül vagyok,gyenge vagyok,csak zenét hallgatok egész nap és bámulok magam elé!Néha jobb pillanatokban,amikor a barátaimmal vagyok,akkor meg ki tudok csattani az örömtől,de amint hazaérek,kezdődik minden előröl,a begubózás,a sírás,szomorkodás és sajnos egyszer,egy nagyon rossz pillanatomban,amikor az egyik barátomat láttam,hogy padlón van és égeti magát öngyújtóval,akkor elkezdtem vagdosni magam,tudom erre nincs indok,nincs magyarázat,meg is bántam,de azóta egyre csak rosszabb és rosszabb ez az egész,de nincs senki akivel tudnék erről beszélni!

2016. júl. 4. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem. Ez a tinédzserkor. Szerencsére elmúlik. A vagdosás ostobaság, el se kezd, de leginkább be folytasd.

Kékvonal és egycsonakban.hu -online segítségnyújtás

2016. júl. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!