Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegek, nektek milyen...

Pánikbetegek, nektek milyen szorongasos tüneteitek vannak? 16/L

Figyelt kérdés

2016. aug. 4. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én évek óta pànikbeteg vagyok, nagyon sokat szorongok és vagyok ideges, volt olyan, hogy zsibbadt a fejem napokig, nem tudtam nyelni, nehezemre esett mozgatni a kezem (annyi feszültség volt bennem), égett a nyelvem, de vannak ilyen mindennapos dolgok mint a légszomj, rossz közérzet meg ilyenek, 20/F
2016. aug. 4. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Halalfelelem, ajulas érzés, "mintha nem lennék a testembe", szédülés, félelem érzés, szívdobogás, kontroll vesztes.
2016. aug. 6. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Volt már valaki így? Szorongásos pánikbetegségbetegség

Szorongásos pánikbetegségem van ami kb.2 hónapja jött elő azóta folyamatosan félek, hogy megfogok bolondulni vagy valami komolyabb mentális betegségem van. Pszichiáternél voltam ő elmondta hogy diszperszonalizációm van, írt fel gyógyszert szorongásra de még nem kezdtem...

Pánikbetegek, szorongók tapasztaltatok ok nélkül (pánikroham nélkül) szapora szívverést nyugalmi helyzetben?

Néha olyan erősen lüktet az egész testemben ,és akkor sem múlik el ha nyugtatgatom magam. Sokszor elalvás előtt fordul elő. Sajnos már csak nyugtatóval tudok aludni. Máskor meg megijedek hogy nem ver (jó ez tudom butaság) . Ti hogy kezelitek ezt?

Pánikbetegek milyen munkát végeztek? Nagy áruházláncok egyikénél melózik valaki?

Pl tesco, spar, lidl, stb. Mennyire megterhelő? Hogy bánnak az emberekkel? Mennyire stresszes? tüneteket erősíti?

Akik felnőttkorukra pánikbetegek lettek! Vannak emlékeitek, hogy gyerekkorotokban is voltak már erősebb szorongásos problémátok?

Én most 26 éves vagyok. Az első pánikrohamomat 16-17 évesen egy füves cigi hozta ki. Azóta eleinte gyengébb periódusokban jött elő, pár hónapig, aztán évekig semmi. 21 évesen egy nagyon fájó szakítás, és családbeli balhék egyszerre, kicsit durván előtört, kb másfél...

Pánikbetegek/szorongásos depressziósok! Néhány kérdés hozzátok. (? )

Sziasztok. Nálam 17 évesen diagnosztizáltak pánikbetegséget, majd később szorongásos depressziót. Azóta szedek gyógyszereket is. Mostanában (az elmúlt 1-2 hónapban) megint úrrá lett rajtam a szorongás és a rohamok. Ezelőtt 3 hétig kihagytam a gyógyszerem szedését...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!