Pánikbetegek, nektek milyen szorongasos tüneteitek vannak? 16/L

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szorongásos pánikbetegségem van ami kb.2 hónapja jött elő azóta folyamatosan félek, hogy megfogok bolondulni vagy valami komolyabb mentális betegségem van. Pszichiáternél voltam ő elmondta hogy diszperszonalizációm van, írt fel gyógyszert szorongásra de még nem kezdtem...
Néha olyan erősen lüktet az egész testemben ,és akkor sem múlik el ha nyugtatgatom magam. Sokszor elalvás előtt fordul elő. Sajnos már csak nyugtatóval tudok aludni. Máskor meg megijedek hogy nem ver (jó ez tudom butaság) . Ti hogy kezelitek ezt?
Pl tesco, spar, lidl, stb. Mennyire megterhelő? Hogy bánnak az emberekkel? Mennyire stresszes? tüneteket erősíti?
Én most 26 éves vagyok. Az első pánikrohamomat 16-17 évesen egy füves cigi hozta ki. Azóta eleinte gyengébb periódusokban jött elő, pár hónapig, aztán évekig semmi. 21 évesen egy nagyon fájó szakítás, és családbeli balhék egyszerre, kicsit durván előtört, kb másfél...
Sziasztok. Nálam 17 évesen diagnosztizáltak pánikbetegséget, majd később szorongásos depressziót. Azóta szedek gyógyszereket is. Mostanában (az elmúlt 1-2 hónapban) megint úrrá lett rajtam a szorongás és a rohamok. Ezelőtt 3 hétig kihagytam a gyógyszerem szedését...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!