Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 7hete szedek antidepresszánst...

7hete szedek antidepresszánst szorongásos depresszióra. Normális, hogy még nem érzem, hogy hatna?

Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
49 nap alatt már hatnia kellene, lehet, hogy másik vagy erősebb gyógyszer kellene.
2016. aug. 3. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Teljesen normális, lassan kezd el hatni.

Ahogy a betegséged sem egyik pillanatról a másikra alakult ki ,úgy a gyógyulásodhoz is idő kell.

Ne aggódj ,hatni fog .

2016. aug. 3. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Legalább valamilyen mellékhatása van?
2016. aug. 3. 21:20
 4/10 A kérdező kommentje:
A mellékhatás csak szájszárazság volt, de az elmúlt. Eddig annyi hasznom van belőle, hogy le tudtam felezni a vérnyomáscsökkentőt, amit szedek. Meg a pulzusomat is lejjebb vitte.
2016. aug. 3. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez már jó jel. Sajnos ez a betegség makacs...
2016. aug. 3. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Szorongásra van tapasztalatom.

7 hét alatt legalább egy trendet már érezni kellene: 1-2 hétig rosszabb (akár lényegesen is), utána javulás, kb 4. hétre visszaér oda ahonnan indultál, aztán onnantól javul.

2016. aug. 3. 22:28
 7/10 Balogh Zsozsó ***** válasza:
Szerintem egy kicsit már érezni kellene,várj 1-2 hetet, ha nem jobb úgyis cserél az orvos, nekem is úgy volt.
2016. aug. 4. 10:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Vannak jobb napok, de sajnos több a rossz:(
2016. aug. 4. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:
A életmódodon próbáltál változtatni? Lehet érdemes lenne segíteni a gyógyszert pl. azzal hogy elkezdesz sportolni, ha még nem tetted, felülvizsgálod az étrended,többet relaxálsz legalább azzal is tudsz javítani valamit.
2016. aug. 4. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Az tényleg segíthet ha elkedesz egészségesebben élni és mozogsz, nekem kevert szorongásos és depressziós zavarom volt és enyhítette. Én nem szedtem rá gyógyszert, csak pszichoterápiára jártam, de azt tudom hogy a gyógyszernek már hatnia kellett volna
2016. aug. 4. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Stimuloton antidepresszánst szedett mar valaki?

Sziasztok! Nagyon megkoszonnem ha lenne valaki aki beszamolna valami pozitiv tapasztalatrol a gyogyszerrel kapcsolatban! En most fogom harom hete szedni, de meg nem ereztem valtozast. Nektek mikor kezdett el hatni? Koszonom szepen.

Aki antidepresszánst szed, akár depresszióra, akár pánikra, meséljétek el, hogy jobban vagytok-e összességében és milyen volt a gyógyszer előtt?

Én pánikkal kezdtem kb 1 éve. Akkor cipralexet írtak, de olyan rosszul voltam tőle, hogy abbahagytam, mondván én nem fogok ilyen kábítószereket szedni. A pánikom hol jobb, hol rosszabb, de már közbe a depresszió is szépen bekúszott az életembe és pár hete konkrét...

Ti elmondtátok ismerőseiteknek, barátaitoknak, hogy antidepresszánst szedtek?

Gondolok itt munkatársakra, barátokra, szomszédokra, kikkel jóban vagytok. Az én esetemben kizárólag a családtagjaim tudják. Én úgy érzem, hogy más emiatt gyengének gondolna, esetleg "depis"-nek. Persze kit is érdekel más...

Egy fajta Antidepresszánst mennyi ideig lehet szedni?

8 éve szedem a cipralexet szorongásra, depire 10mg/nap .

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!