Lányok, akik csupaszra borotváljátok magatokat egy férfi
kedvéért tudtátok?
Figyelt kérdés
Hogy a fertőzések könnyebben megkaphatóak és átadhatóak? Hogy szőrtüsző gyulladást kaphattok? Elgondolkoztatok azon hogy az a férfi akinek csak így kelletek az vajon mennyire szeret és fogad el titeket?
Nem akarok én senkit sem pofánvágni,téged sem!!!!Nem azért írtam meg a véleményem,és nem azért írtam azt hogy van más amivel foglalkozzon,mert én megmondom ki mit csináljon!!!Csak szerintem tök mindegy ki miért borotválja!!Nem???Ezt tök fölösleges megkérdezni bárkitől is!!De elnézést ha bárkit megsértettem a válaszommal...
2011. okt. 17. 22:22
52/59 anonim válasza:
18:37
Neked üzenem,hogy ....inkább nem mondok semmit!!!Mindenki azon az idézeten van fölháborodva!!Miért is????Ez csak egy jó tanács volt a kérdezőnek!
2011. okt. 17. 22:25
53/59 anonim válasza:
Én nem a Párom kedvéért szedem le a szőrt a puncimról, hanem azért, mert így jobban érzem magam.
És mi van akkor, ha valaki a Párja kedvéért szőrteleníti a nemi szervét? Több férfi ismerősömtől hallottam, hogy nem azzal van a bajuk, hogy szőrös, hanem azzal, hogy nyaláskor tele lesz szőrszálakkal a szájuk, ami zavaró. És ezt meg lehet érteni szerintem!
26/L
2011. okt. 19. 09:53
54/59 anonim válasza:
ugy érzem több törödést kapott a dolog, mint amit érdemel. mindenkinek magánügye, mit csinál a testével. ha borotválja borotválja, ha nem, hát nem. de provokálni, gyerektestünek stb titulálni aki borotvál... hát uram bocsá' de ha nekem meggyözödésem, hogy szörösen jobb, akkor nem kezdek piszkálgatni senkit verbálisan azért, mert ö másként gondolja, vagy utána csendben türöm, ha ö meg erre esetleg visszakontráz. szóval a kérdezö nem érti miért jó egy felnött nönek egy gyerek látszatát kelteni, én meg nem értem miért jó a fanszörzetben fuldokolni. a és b megoldás adott helyzetre. örüljünk, hogy lehet választani
2011. okt. 19. 10:53
55/59 anonim válasza:
kb azért, mert ez a divat. Vagyis ezt szokta meg a legtöbb férfi és nő. meg szép is a punci. mondjuk nekem szőrösen is bejön.
2011. okt. 20. 02:30
56/59 anonim válasza:
szép a feje is egy nőnek, de azért nem borotválja senki...
legalább is egyelőre nem "trendi".. majd lesz, akkor sokan rájönnek ,hogy ez "hú de egészséges!"
2011. okt. 20. 21:05
57/59 anonim válasza:
Agyatlan divat, zombiság.
2011. okt. 24. 02:15
58/59 anonim válasza:
Bocs, de egy férfi kedvéért sose tennék semmi ilyesmit, aki szeret, annak tök mindegy, aki meg beleszól mit hogyan az meg elmehet oda... A saját higiéniám, ízlésem, és gusztusom miatt szőrtelenítem magam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!