Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A pörkölt és sózott kesudió...

Mros kérdése:

A pörkölt és sózott kesudió egészséges? Vagy inkább maradjak a sima, "natúr" változatnál?

Figyelt kérdés

#egészséges #sima #kesudió #Pörkölt és sózott
2020. aug. 18. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A sózott nem egészségek, edd a natúrt.
2020. aug. 18. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 veterán vas ***** válasza:

A pörkölt akkor jó ha lapockából csinálod. Szerintem egy kis krumplival és egy hosszúlépéssel kimondottan egészséges. :)


A kesudiót meg add a mókusoknak......

2020. aug. 30. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!