Miért egészségesebb a vaj, mint a margarin?
Figyelt kérdés
PL.
Kerrygold eredeti ír vaj (5000 Ft/kg)
100g termékben: 82,5g zsír, 56g telített.
Vénusz Light Vajízű margarin (900 Ft/kg)
100g termékben: 32g zsír, 9g telített.
Szemmel látható, hogy a vajban a zsír közel 3/4-e (68%) telített, amit kerülni kell. Ezzel szemben a margarinnál 30%.
Akkor miért egészségesebb?
2021. jan. 25. 15:51
11/11 anonim válasza:
Illetve egy joghurtos margarin-vaj is közelebb áll a régi vajhoz, mint a halál-zsíros teavaj. 80% zsír, elvétve található benne valami a tehéntejből. Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!