Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért egészségesebb a vaj,...

Miért egészségesebb a vaj, mint a margarin?

Figyelt kérdés

PL.


Kerrygold eredeti ír vaj (5000 Ft/kg)

100g termékben: 82,5g zsír, 56g telített.


Vénusz Light Vajízű margarin (900 Ft/kg)

100g termékben: 32g zsír, 9g telített.


Szemmel látható, hogy a vajban a zsír közel 3/4-e (68%) telített, amit kerülni kell. Ezzel szemben a margarinnál 30%.


Akkor miért egészségesebb?



2021. jan. 25. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%
Illetve egy joghurtos margarin-vaj is közelebb áll a régi vajhoz, mint a halál-zsíros teavaj. 80% zsír, elvétve található benne valami a tehéntejből. Vicc.
2021. jan. 30. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!