Sludge az epehólyagban?
Hasi UHn voltam elhuzodo szekrekedes miatt, de a doktornő arra nem talált szervi elvaltozasra visszavzetheto okot, viszont felhivta a figyelmemet erre a sludge dologra, vagyis ha jól értelmeztem besurusodott az epevaladek (nagyon zavarban voltam igy nem biztos, hogy ez pontos :D)
Utána olvasgattam, de túl sok infot talaltam a neten. Ha valaki ert hozzá egy kicsit is tudna segíteni, hogy táplálkozás terén mit tudok tenni ennek megoldasara?
Előre is köszönöm, ha segítesz!!:)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A műtétem után a dietetikus adott 4 oldalnyi diéta javaslatot és ellen javaslatot, de egyiken sem szerepelt az édesség. Szeretném, ha valaki volt már hasonló helyzetben, kérem segítsen!
Kedden műtöttek, szerdán már hazaengedtek. Kedd este ettem egy kis húslevest illetve háztartási kekszet. Ma napon pirított fehér kenyeret ettem és húslevest kis tésztával, viszont délután nagyon begörcsölt a hasam, nagyon fájt. Ezek után mit egyek? Csak háztartási...
Nagyon vegyes véleményeket hallottam róla. 5 kilót fogytam a zsírszegény étrenddel, hiába eszek sokszor keveset, de így is már csak 40 kiló vagyok. Örökké ilyen vékony leszek így? Mielőtt a betegség kiderült volna zsíros ételeket sokszor fogyasztottam (viszont nem...
Sajnos műtét óta mindentől megy a hasam. Írtak anno egy diétát, de az kb. abból áll, h éljek magokon.
18 éves koromban kiműtötték az epehólyagomat, visszatérő epekövek miatt. Mivel azt tanultam, hogy az epe a zsírok emésztéséért felelős, így azt gondoltam, hogy esélyem sem lesz a hízásra. Az epehólyag kivételével az epe ugyebár így már folyamatosan folydogál, nincs...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!