Bulímiás vagyok?
"a wc felett ülök és kis adagokban hanytatom magam."
Ha a vécé felett ülsz, hova hánysz? A padlóra? Hát az adagolást hogyan oldod meg, van egy beépített hányadékelosztó a szádban?
"Amikor nem jön ki az egész csak mondjuk a fele,"
Azt mégis hogyan méred le? Evés előtt leméred a kajádat a konyhai mérlegen, majd a hányadékodat is ugyanott?
Figyelj, ha figyelemre, babusgatásra vágysz, azt ne egy kamu kényszerevéssel próbáld kicsikarni. Így csak undort és gúnyt váltasz ki.
Hatalmas bátorságra volt szükségem ahhoz, hogy belássam, hogy ez így nem jó. Azért tettem fel itt egy számomra fontos kérdést, mert segítséget vártam.
A wc felett ülök és kis adagokban hanytatom magam: A wc FELETT ulök, nem a WC-n. És ha hánytatom magam, nem jön ki egyszerre rengeteg, csak kis adagok.
Amikor nem jön ki az egész csak mondjuk a fele: nem mondtam, hogy PONTOSAN a fele, MONDJUK a fele.
Nem figyelemre van szükségem, biztos többet kapok, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!