5 napja koplalok! Folytassam? 13/L
Figyelt kérdés
Nagyon veszélyes lehet, ha 2-3 hétig koplalok? 168cm vagyok és 60 kiló, eddig 4 kilót fogytam.. Barátom miatt teszem. Nem ő bíztat én csinálom ő is tudja de nem ellenzi. Szerintetek dagadt vagyok, és megéri ezt csinálni? 13L2016. jún. 26. 18:20
1/7 anonim válasza:
Nem, nem és nem! Koplalni NEM szabad, főleg ilyen fiatalon! Ha fogyni akarsz, akkor mozogj többet, és szorítsd vissza az elfogyasztott kalóriákat.
2/7 anonim válasza:
El se kellett volna kezdeni...
Koplalással nem zsírból fogysz, úgyhogy hiába leszel könnyebb, sokkal szarabbul fogsz kinézni, mint előtte.
A fogyókúra kategóriában minden második kérdésnél leírják, hogy miért hülyeség, amit te is csinálsz, érdemes lenne elolvasni azokat.
3/7 anonim válasza:
Ettől csak hízékonyabb leszel, még a 60kg-ot is nagy nehezen fogod majd tartani. Emellett hullani fog a hajad, büdös lesz a szád, erőtlen és kedvetlen leszel, a bőröd is csúnya lesz, arcod beesett, sőt még erősen szőrösödhetsz majd.
4/7 anonim válasza:
A 10. válasz az enyém, és neked is ugyanezt tudom mondani:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__78..
5/7 anonim válasza:
Előbb utóbb összeesel valahol.
A pasid meg nem sokat ér, ha boldogan mosolyogva elnézi, hogy éhezteted magad.
Egyél normálisan és sportolj, a súlyod önmagában nem sok a magasságodhoz.
6/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy butácska vagy ehhez. Nem az a baj, hogy néhány napig nem eszel, majd fölbuksz. Hanem inkább az, hogy neked most fejlődnek ki a női szerveid, és ehhez tápanyag kell. Ha nem kap a szervezeted, nem fejlődsz ki. Ezt meg későbbre halasztani nem lehet. Aztán majd tényleg a kutyának sem kellesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszii mindenkinek. Abbahagyom. Tenyleg koszi:)
2016. jún. 26. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!