Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért lett minden virsliféle...

Miért lett minden virsliféle szörnyű ízű az évek alatt?

Figyelt kérdés

Régen éltem-haltam a baconbe tekert virsliért... általában a tescos márkát vettük... megsütöttem grillen...majonéz, zsemle.. imádtam.. most vettünk újra sok év után és undorító az íze, nem az amire emlékszem... szinte ehetetlen ...


Így vagyok a füstlivel is... nagyon sokat megettem belőle régen jól megsütve... most az is ehetetlen lett..


2018. júl. 9. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A profitéhség miatt.


Minél olcsóbb alapanyagokból minél silányabb értékű élelmiszereket gyártanak!


Sajnos én is lemondtam már sok mindennek a fogyasztásáról, köztük a virslikről is, mivel hasonlóan rosszat tapasztaltam.


Szerintem törekedni kell a minél kevesebb feldolgozott élelmiszer fogyasztására - bár manapság már egy natúr csirkemellfilé kisütésénél is tapasztalható, hogy milyen nagy része csupán víz, meg még kitudja, hogy milyen hormon....

2018. júl. 9. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
én is most ehető virsli vadászatban vagyok, de már kilőttem a pick, wisbauer márkákat is mert egyszerúen undorítóak
2018. júl. 9. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy virsli van amit még néha megveszek, a Lidl Dulano bécsi virslijét, ebben 2x4 db van.
2018. júl. 10. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is csak a Dulano jön be, viszonylag jó összetételű.
2018. júl. 10. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!