Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért kezdik újabbak rehabilit...

Miért kezdik újabbak rehabilitálni a szalonnát, sertés zsírt, tojást?

Figyelt kérdés
Egyre többször mondják hogy nincs vele baj, a koleszterint nem emeli annyira meg, nagy bajt nem okoz stb. Inkább a cukor lett most a főellenség...
2019. ápr. 10. 12:04
 1/6 Miss Endzsi ***** válasza:
88%
Én úgy tudom már megdőlt, hogy a tojásnak pl. köze lenne a koleszterinszinthez, a szervezet magának állítja be.
2019. ápr. 10. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Úgy látszik végre rájöttek, hogy semmi gond ezekkel.

A reggelim mindig liba vagy kacsazsíros kenyér, szalonnát is szeretem és tojást is sokszor eszem, koleszterin szinten szuper, inkább alacsonyabb felé hajlik.

2019. ápr. 10. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Ezt a hülyeséget honnan vetted?
2019. ápr. 10. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
3. Házi orvosom mondta először aztán pubmeden láttam ilyen tanulmányt is, meg sok cikket lehet olvasni ezzel kapcsolatban
2019. ápr. 10. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Cirkulál ez is, mint a divat. 5 év múlva majd megint fordul a kocka.
2019. ápr. 10. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

A tudomány nem hiszi el azt a bölcsességet, hogy a változatos táplálkozás a legjobb.

Most a tej van soron. Majd azt is rehabilitálják pár évtized múlva, miután a köztudattal elhitették, hogy nem egészséges.

2019. ápr. 10. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!