Kineziológus vagy pszichológus?
Szép napot mindenkinek!
Lelki eredetű gondjaim vannak (erős szorongás, pánikrohamok, pszichoszomatikus eredetű hasi görcsök, stb. , stb. ).
Ön (Te) kinél talált(ál) megoldást? Kire költsek inkább a kevésből?
Kérem csak az írjon, aki személyes tapasztalattal rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Szülők alkoholizmusa és agresszivitása miatt több alkalommal is megfordultam náluk, ám igazi javulást egyik sem hozott. Olyan közhelyeket, evidens dolgokat tudtak csak tanácsolni, amiket kivétel nélkül magamtól is tudok,lehúzásnak éreztem az egészet. Úgyhogy önállóan...
Kb. 4-5. óránál tartok vele... olyanokat mond, ami sehol sem igaz. Szóval hogy nagyon jól kommunikálok, nagyon verbális vagyok, a valóság meg az, hogy egy teljesen átlagos ember szintjén beszélek. Sőt, talán az alatt... nem ez az egyetlen, nagyon furcsának találom az...
Járt már valaki kinezologusnál? Mennyivel másabb mint egy pszichológus?
A barátomról van szó,aki 21 éves,nem súlyos a helyzet,csak hümmög,illetve a lába rándul össze sokszor.Nagyon zavarja őt,és sajnos engem is néha idegesít,ezért is szeretném ezt megtudni.Gondolkodik,hogy orvoshoz megy,de nem szeretne gyógyszeres kezelést a munkája...
Miben más a munkájuk, esetleg mennyivel keresettebbek, mennyivel többet/kevesebbet keresnek?
Milyen egy ilyen kezelés? Miért másabb mint egy pszichológus vagy pszichiáter? Azt is leírnád, hogy mi bajod volt, és hogy sikerült megoldani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!