Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy velem egyidős lány...

Van egy velem egyidős lány ask-on. Szeretnék új barátokat a nyárra és szimpatikus. Hogyan barátkozzak össze vele? Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Nem akarom azt írni: szia! szeretnélek megismerni... ez olyan fura. Ugyanabba a kerületbe lakunk. 15/L
2014. ápr. 24. 07:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát azt, hogy gyönyörű. Ez mindig bejön:DDDD Csak látszólag ne nyalj neki. Ezt írd "szia:) nagyon gyönyörű vagy:(" Amúgy ki ez a lány?
2014. ápr. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Hogy tudnek valamit tenni ennek a lanynak az erdekeben? Hogy baratkozzak meg vele? Mit ajanlotok?

Szoval az A-ban(en B-s vagyok) volt ket kikulonitett lany. Az egyik mar nem jar suliba, mert nagyon szegenyek es senki se tudja, hogy mi lett vele. A masik lanyt nagyon visszahuzodo, felenk es nincs egy baratnoje se. En is :kilogok a sorbol", de o nagyon. V-tol...

Normális szerintetek az, hogy 16 éves lány létemre anyám nem engedi hogy fiúkkal BARÁTKOZZAK?

állandóan balhézik mindenért sehova nem enged el, ha fiúkkal vagyok mindennek elhord hogy 16 éves létemre én már fiúkkal lógok, mi közbe szerintem sokkal jobb barátok mint bármelyik lány...Normális ez?

Hogyan beszélgethetnék többet velük? Hogyan barátkozzak? 13/L

Külföldön vagyok pár hónapig hogy nyelvet tanuljak, és beszélgetnem kéne az osztálytársakkal hogy tanuljak mégtöbb szót, és hogy gyakoroljam. Az a baj hogy nem tudom hogyan, miről beszélgessek. Én Magyarországon is szünetekbe csak ülök, és csak a barátaimmal...

Mit csináljak? Fél éve vagyok az új sulimban, és eddig volt egy lány akivel jóba vagyok/voltam, de azt mondta hogy barátkozzak másokkal is, és hogy...

Én próbálok másokkal is beszélni, néha sikerül is, de egyszerűen mintha kerülnének engem, és amikor odamegyek figyelembe se vesznek.. Segítsetek légyszi, mit csináljak? Komoly válaszokat légyszi.

9. -es lány vagyok, új osztályba kerültem, hogyan barátkozzak? (többi hosszabban lent)

Most váltottam évközben iskolát, bekerültem az osztályba és 2 lánnyal is jóba lettem, sokat beszélgettem velük. Aztán barátkoztam egy 3. lánnyal is, vele is nagyon jól kijövök és szeretek vele lenni. De aztán kiderült, hogy ő egy másik klikkbe tartozik és a 2 barátnőm...

Hogyan barátkozzak? (többi lent)

az a helyzet hogy az osztályból tök jó fejek meg menők a fiúk és kedvelem is őket,főleg azért mert viccesek de úgy érzem ők nem igazán bírnak...és nem tudom miért! Igyekszek kedves lenni meg stb de nem tudom mit tehetek még !!? fiúk írjatok ti milyen lánnyal...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!