válasza:Kapcsolódó kérdések:
Alulértékelem magam. Ha valamiről meg van a véleményem, akkor nem veszem komolyan, mondván úgyis csak én gondolom ezt, mit számít az. Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen???
Az van h mikor valakivel beszélgetnem kéne vagy akar csak köszönni neki nagyon szorongok es legszivesebben elfutnék.. nekem több barátnőm is van akik mellett sokkal kevesebbnek érzem magam... Van aki túl menő akart lenni de mivel nagyon túlzásba vitte ezért nem nagyon...
Folyamatosan külső visszaigazolásra vágyom, illetve mindig meg akarok felelni másoknak. Ha nem kapok elismerést vagy bárki beszól, azonnal azt hiszem, rossz ember vagyok, nem vagyok elég szerethető, illetve értékes. Ti hogyan javítanátok ezen, illetve aki már volt...
Folyton dicserik, de en nem gondolom annak hogy jo lenne. Folyton mindent tökéletesen akarok csinálni,kinézni. Mi lehet ez ellen tenni?
Egész életemet az határozza meg, hogy "mások mit gondolnak vagy gondolhatnak rólam", nagyon fáj az is, ha bizonyos ismerősöktől hallok vissza dolgokat, pl. hogy valaki (akit őt is ismernek és én már tíz éve nem tartom vele a kapcsolatot) negatív dolgokat mondott...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!