Miért utálnak a suliban azért mert gazdag vagyok?
Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm akivel amikor összevesztünk kifecsegett mindent rólam és a családomról a suliban. Most mindenki arról beszél, h nekünk díjnyertes lovaink vannak, fedett medencénk, több hektáros erdő, ami csak a miénk, meg hogy enyém az egész 3. szint a házban. Eddig is rossz szemmel néztek rám, mert LV táskám van, Chanel parfümöt használok és mert Gucci farmert hordok. Meg mostanában már nem is a suli előtt tett ki a sofőrünk mert kellemetlen volt. Erre ez az idióta elrontott mindent.2012. jún. 29. 16:52
21/22 anonim válasza:
Nem szép dolog az irigység, de egy ilyen országban nem szabadna ezen annyira megütközni. Vannak becsületes úton meggazdagodott emberek, de sok a csaló is. A volt kommunista közép-kelet európai országok közül talán egy sem lett ennyire kifosztva, tönkretéve mint a miénk. Tehát részben jogos a felháborodás, sajnos túl sok a szegény, reménytelen helyzetű ember ma Magyarországon, szinte 0 eséllyel a kitörésre, mert ebben az országban nincsenek igazán lehetőségek a boldoguláshoz. Ezért is mennek el sokan végleg külföldre.
22/22 anonim válasza:
Mi nem ennyire vagyunk gazdagok, de én is kaptam megjegyzéseket. Mindig lesz, aki nálad szegényebb. Nekem volt az osztályomban, aki már azért gazdagnak látott, mert volt saját szobám, neki egy közös volt a két testvérével. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha nem akartam 640. alkalommal kölcsönadni neki valamit, akkor persze irigy voltam. Állandóan azt kérte, hogy én hívjam vissza, hogy az én számlámra menjen, pedig őakart bezsélni, és nem volt semmi fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!