Hol találok igaz barátokat?

válasza:Sehol.
2020-ban veszítettem el az utolsó embert,akit barátomként tiszteltem.Ugye a párkapcsolat mindent letarol...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:5-ösnek írom,hogy engem mellőztek teljesen,mivel a barátomnak lett egy elég viharos kapcsolata.
Szinte mindent annak rendel alá,és nem érti,miért esik ez nekem rosszul.Nyolc éves barátságot,szinte testvériséget dobott el....nagyon szomorú vagyok emiatt.És azért is,mert az egyéniségét is eldobta,behódolt...
# 3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Magányos egyetemista vagyok, sose voltam olyan nagy társasági ember, de mindig egy kis társaság, aminek a tagja lehettem (osztálytársak, munkatársak), de az elmúlt 2 évben senki. Próbálkoztam koncerten ismerkedni, ott mindenki csoporttal jött, vagy...
Szeretnek egy olyan baratot akivel lehetne filozni az elet dolgairol, vagy egyutt alkotni meg ilyenek de egyszeruen ilyeneket nem talalok. Hol lehet manapsag baratkozni? Tudtok ilyen baratkozos fb csoportot ahol nem 12 evesek vannak?
Mármint, igazi jó barátokat. Van egy csomó felszínes kapcsolatom, de nem igazán sikerül olyan barátot/barátnőt találnom, aki tényleg ragaszkodik hozzám. Én úgy érzem mindent megteszek, ha valaki kedves, én is az vagyok, beszélgetek, érdeklődök a másik iránt, segítek...
Nemrég költöztünk Sopronba, tesóm egy olyan osztályba került, ahol talált egy intelligens, jó tanuló, de jó kedvű és bulizós társaságot. Vannak céljaik, mindenki tudja már, hogy melyik egyetemre akar menni, mit akar tanulni, de emellett nagyon jó kedvűek, bulizósak,...
Sziasztok, Amerikaban vagyon cserediák, és az a bajom, higy nincsenek jó barátaim barátaim. Otthon nagyon szociális voltam, és rengeteg barátom volt, itt valahogy nem ismerek magamra. Van egy vendégtestvérem, és általában az ő barátaival barátkozom, nagyon, nagyon jól...
16-éves vagyok békéscsabán 2-éve lakunk itt és még nincs egy barátom se
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!