Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol találok igaz barátokat?

Hol találok igaz barátokat?

Figyelt kérdés
Rengeteg barátom van de egyik se az igaz barát tipús akivel bármiről el tudnék beszélgetni és kezdem úgy érezni hogy sok az olyan barátom aki csak ki használ.Hol tudnék olyan barátra szert tenni akivel bármiről el tudok beszélgetni?
2022. dec. 27. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Igazit? 2022-ben sehol.
2022. dec. 27. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Ebben a mai világban sehol.
2022. dec. 27. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Sehol.

2020-ban veszítettem el az utolsó embert,akit barátomként tiszteltem.Ugye a párkapcsolat mindent letarol...

2022. dec. 27. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Egy terapeuta lesz sajnos csak, aki igazán meghallgat.
2022. dec. 27. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Akkor valamit nagyon rosszul csináltál utolsó, mert igaz barátokat semmilyen párkapcsolatért nem szabad beáldozni. Ha az oldalborda nem tudja feldolgozni hogy barátaid vannak, akkor menjen a fenébe. Az a pár ember igaz barátként akkor is melletted lesz, amikor a bukszának már a nevére se fogsz emlékezni.
2022. dec. 27. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
sitten?
2022. dec. 27. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Kb sehol, ritka mint a feher hollo. Az utolsot aki "igaz volt" (nem volt az) kb 3 honapja vesztettem el es jobb nelkule.
2022. dec. 27. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

5-ösnek írom,hogy engem mellőztek teljesen,mivel a barátomnak lett egy elég viharos kapcsolata.

Szinte mindent annak rendel alá,és nem érti,miért esik ez nekem rosszul.Nyolc éves barátságot,szinte testvériséget dobott el....nagyon szomorú vagyok emiatt.És azért is,mert az egyéniségét is eldobta,behódolt...

# 3 voltam.

2022. dec. 28. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Miért találok ilyen nehezen barátokat?

Sziasztok! Magányos egyetemista vagyok, sose voltam olyan nagy társasági ember, de mindig egy kis társaság, aminek a tagja lehettem (osztálytársak, munkatársak), de az elmúlt 2 évben senki. Próbálkoztam koncerten ismerkedni, ott mindenki csoporttal jött, vagy...

Miert nem talalok a kornyeken ilyen baratokat?

Szeretnek egy olyan baratot akivel lehetne filozni az elet dolgairol, vagy egyutt alkotni meg ilyenek de egyszeruen ilyeneket nem talalok. Hol lehet manapsag baratkozni? Tudtok ilyen baratkozos fb csoportot ahol nem 12 evesek vannak?

Miért nem találok baratokat?

Mármint, igazi jó barátokat. Van egy csomó felszínes kapcsolatom, de nem igazán sikerül olyan barátot/barátnőt találnom, aki tényleg ragaszkodik hozzám. Én úgy érzem mindent megteszek, ha valaki kedves, én is az vagyok, beszélgetek, érdeklődök a másik iránt, segítek...

Miért nem találok jó barátokat?

Nemrég költöztünk Sopronba, tesóm egy olyan osztályba került, ahol talált egy intelligens, jó tanuló, de jó kedvű és bulizós társaságot. Vannak céljaik, mindenki tudja már, hogy melyik egyetemre akar menni, mit akar tanulni, de emellett nagyon jó kedvűek, bulizósak,...

Hogyan találok iyen barátokat?

Sziasztok, Amerikaban vagyon cserediák, és az a bajom, higy nincsenek jó barátaim barátaim. Otthon nagyon szociális voltam, és rengeteg barátom volt, itt valahogy nem ismerek magamra. Van egy vendégtestvérem, és általában az ő barátaival barátkozom, nagyon, nagyon jól...

Miért nem találok barátokat?

16-éves vagyok békéscsabán 2-éve lakunk itt és még nincs egy barátom se

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!