Mikor döntötted el végleg, hogy nem fogod többé megmenteni a nem működő barátságaidat?

Mikor nem egy pasimra nyomultak rá a "bnőim" es raadásul csak egotuningbol. Mivel nekik komoly kapcsolatuk van volt mindig is, csak állandoan le akartak nyomni hogy simán elszedhetnék a párom ha akarnák, es mindig ment a szemezgetés csabitgatás mézes madzag, amit nem egy pasim be is vett es hülyét is csinált magábol, hogy elkezd oda udvarolni is, a bnők persze meg röhögve offolták is.
Csak 2 pasim volt aki külön szólt nekem, hogy a "bnőm" flörtöl, kikezd vele.(nem mondtam már nekik, hogy tudom milyenek, nem kell őket nekem bemutatni..)
Eleinte ugy gondoltam jó szűrők is igy a pasik terén, de valahogy nem birom már nézni amikor az ujabb es ujabb kapcsolatomba is beleköpnek.
Ha vmi megcsalós nőzős pasiba is botlok, ugy vagyok már vele, csaljon nőzzön menjen, ráadom en a kabátot is, de legalább vmi idegennel.
A bnőimet senkinek be se mutatom már, kapcsolatot se tartok már velük mert rossz nézni is azt hogy ma is rajtam röhögnek meg megint kapni a kérdéseiket, kivel jársz most, hol lakik hogy hivják?mutasd már be.
Húzzanak a halálba ma már igy vagyok vele.

13# "Valós barátság megszakadásának esetében nem ilyen gyerekes durcásság vesz erőt az emberen és nem lesz ilyen lekezelő a másikkal szemben. Fájdalmat érez."
Egy valós barátság nem szakad meg csak úgy. Akkor az nem is volt annyira valós.. Aranyom...

"Aranyom..."
azért így már mindjárt más...
13# "Valós barátság megszakadásának esetében nem ilyen gyerekes durcásság vesz erőt az emberen és nem lesz ilyen lekezelő a másikkal szemben. Fájdalmat érez."
Akkor úgy tűnik, nem fáj eléggé. Különben küzdenél érte, ha valóban ilyen jó barátod volt. A "piócával" megértem, hogy nem akarsz barátkozni, lerázod, de az igaz barátodért miért nem harcolsz? Fontos neked? Akkor keresd. Írj rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!