Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mikor döntötted el végleg,...

Mikor döntötted el végleg, hogy nem fogod többé megmenteni a nem működő barátságaidat?

Figyelt kérdés
Mi volt az a pont, amikor ez tudatosult benned? Én nálam úgy volt, hogy barátságokban általában én voltam a kezdeményező fél, és általában elutasítás volt a reakció. Rájöttem, ennek semmi értelme. Nekem ez a kis energia is számít, olyan, mintha lyukas poharakba önteném a vizet, egyszerűen elfolyik az energia. Nekem megalázó ez az egész. Az ilyenekre tojni kell.

máj. 15. 17:07
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Mintha hullát próbálnál kiásni a sírból, és életet lehelni bele.
máj. 15. 17:57
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Mikor nem egy pasimra nyomultak rá a "bnőim" es raadásul csak egotuningbol. Mivel nekik komoly kapcsolatuk van volt mindig is, csak állandoan le akartak nyomni hogy simán elszedhetnék a párom ha akarnák, es mindig ment a szemezgetés csabitgatás mézes madzag, amit nem egy pasim be is vett es hülyét is csinált magábol, hogy elkezd oda udvarolni is, a bnők persze meg röhögve offolták is.

Csak 2 pasim volt aki külön szólt nekem, hogy a "bnőm" flörtöl, kikezd vele.(nem mondtam már nekik, hogy tudom milyenek, nem kell őket nekem bemutatni..)

Eleinte ugy gondoltam jó szűrők is igy a pasik terén, de valahogy nem birom már nézni amikor az ujabb es ujabb kapcsolatomba is beleköpnek.

Ha vmi megcsalós nőzős pasiba is botlok, ugy vagyok már vele, csaljon nőzzön menjen, ráadom en a kabátot is, de legalább vmi idegennel.

A bnőimet senkinek be se mutatom már, kapcsolatot se tartok már velük mert rossz nézni is azt hogy ma is rajtam röhögnek meg megint kapni a kérdéseiket, kivel jársz most, hol lakik hogy hivják?mutasd már be.

Húzzanak a halálba ma már igy vagyok vele.

máj. 15. 18:01
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
Te nem valós, már kialakult barátságokról beszélsz, hanem kapaszkodnál valakikbe ők meg nem akarnak téged. Ilyenkor neked kell félretenned az egódat és elfogadni, hogy nem jelentesz nekik semmit. Valós barátság megszakadásának esetében nem ilyen gyerekes durcásság vesz erőt az emberen és nem lesz ilyen lekezelő a másikkal szemben. Fájdalmat érez.
máj. 15. 18:07
 14/28 A kérdező kommentje:
13# Akkor nem voltak barátaim, te biztosan jobban tudod. Leszarom..
máj. 15. 18:11
 15/28 A kérdező kommentje:

13# "Valós barátság megszakadásának esetében nem ilyen gyerekes durcásság vesz erőt az emberen és nem lesz ilyen lekezelő a másikkal szemben. Fájdalmat érez."

Egy valós barátság nem szakad meg csak úgy. Akkor az nem is volt annyira valós.. Aranyom...

máj. 15. 18:49
 16/28 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nincsenek nem működő barátságaim. Csak élőben barátkoztam, azért szűntek meg, mert 2024 a gyász éve volt; a három legközelebbi barátom halt meg.
máj. 15. 18:49
 17/28 anonim ***** válasza:
34%

"Aranyom..."

azért így már mindjárt más...

máj. 15. 19:00
 18/28 A kérdező kommentje:

13# "Valós barátság megszakadásának esetében nem ilyen gyerekes durcásság vesz erőt az emberen és nem lesz ilyen lekezelő a másikkal szemben. Fájdalmat érez."

Akkor úgy tűnik, nem fáj eléggé. Különben küzdenél érte, ha valóban ilyen jó barátod volt. A "piócával" megértem, hogy nem akarsz barátkozni, lerázod, de az igaz barátodért miért nem harcolsz? Fontos neked? Akkor keresd. Írj rá.

máj. 15. 19:04
 19/28 anonim ***** válasza:
34%
18-as Én kinek írjak? Neked vannak olyan "barátságaid", akik nem akarnak rólad tudomást venni, nem nekem. De barátról nem beszélnél ilyen lekezelően.
máj. 15. 19:11
 20/28 A kérdező kommentje:
19# Nekem sincsenek. Illetve azok nem a barátaim. Max azt hittem.
máj. 15. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!