Mi a megoldás? Másnak is jelen van ez az életében? Ha igen, akkor hogyan alakult a dolog?

válasza:

válasza:Idejekorán kellett rájönnöd arra, hogy milyen undorító, féreg "emberek" vannak a világon... Ezen a felismerésen mindenképpen át kell esned életed során, neked sajnos korábban érkezett a vártnál.
Kár volt iskolát váltanod, férgek mindenhol vannak.
Igeen

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mi van ha nincs pénze az embernek kertes házra mert cseszett tanulni gyerekkorában és örök minimálbérrabszolgaságra van ítélve gyárban/boltban/gyorsétteremben? Akkor igazából az ember döfje le magát, ha nem bírja a társasházi zajokat? Minimálbérből nem lehet házra...
Személyes tapasztalatoknak nagyon örülnék.
Nem akarok kis regényt írni, de röviden a történet! Újabban főleg, de egy jó ideje azt érzem, hogy eléggé irányítva vagyok itthon, pedig már nem vagyok kisgyerek. Tipikus iskolapélda a munka! Idén lett volna egy számomra elfogadható pozíció, ennek ellenére anyám...
Nem rossz házasságra gondolok, hanem jóra. Amikor a férj és a feleség szeretik egymást, jól megvannak, járják a világot, sportolnak meg minden, de valamelyikőjüknek vagy mindkettőjüknek ez kevés.....
Szóval, olvastam nemrég egy cikket, amiben valami olyasmi volt, hogy fontos, hogy független, önálló személyiségek tudjunk lenni, az ilyen emberek úgy vannak vele, hogy jó, ha van mellettük valaki, de elvannak nélküle is, nem csüngenek rá, nincs szükségük rá úgy igazán....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!